Galax GTX 1080 Tİ HOF Alınır Mı?

Ayhan Özoğlu

Hectopat
Öncelikle merhabalar. Bir kaç gündür başlıkta belirttiğim gibi Galax 1080 Ti HOF modeli ekran kartını almayı düşünüyorum. Güvenilir bir marka mı? İlerde sorun yaşatır mı? Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır en iyilerinden biri ama kaç paraya aşacaksın ülkemizdeki satıcılar çok pahalıya satıyor, 4.200 ile 4.400 gibi fiyatlar gördüm bu fiyatlara değmez. Kişisel görüşüme gelecek olursak şekli çok abartılı bence çirkin bir kart, herkesin aksine ben sevenedim.

En iyi 1080 Ti'ler içerisinde ilk üçteki modeldir. Diğerleri Evga Kingpin ve MSI Lightning'dir. Fiyatı sorun değilse alınabilir. Ayrıca beyaz temalı sistem alınmışsa şekil olarakta uyumlu olur.

Ben de Asus Rog Poseidon düşünüyorum en iyi 1080 Ti'ların frekans listesi varsa atabilir misiniz ?

Ben de Asus Rog Poseidon düşünüyorum en iyi 1080 Ti'ların frekans listesi varsa atabilir misiniz ?

Özel sıvı soğutma kurmayacaksan "Posedion" almanın anlamı yok. HOF serisi iyidir, diğerlerine göre ucuzsa alabilirsin. Bütçe sınırı yoksa Asus ROG Strix veya Gigabyte Xtreme Edition modelini öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı