Galax GTX 1650 Super 2000MHz OC edilebilir mi?

Makaleler
8
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Freelancer Filmmaker
Selam, normalde MSI Gaming X alacaktım fakat Galax 1650 Super stoklara gelince onu almaya karar verdim. Hem daha uygun fiyatlı idi aradaki farka bir M.2 SSD alınabiliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnternette bolca 1650 Super overclock rehberleri izledim, çoğu 2GHz üzerine çıkabiliyor. Fakat Galax 1650 Super overclock rehberine rastlamadım hiç ve soğutucusu hakkında pek bir bilgi bulunmuyor. 2000MHz üzerine çıkabilir miyim videodaki gibi ve bu fiyatlarda çıkabileceğim 1650 Super var mıdır?

Ek olarak 2000MHz'ye çıkınca 1060 6G modelinden bayağı bir üstün performans elde ediyor hatta 1070'e yaklaşıyor.

2000 Core, 15.000 veya 16.000 Memory yapacağım.

Son düzenleme:
Hocam WattMan hatası herkeste olacak diye bir şey yok ki ayrıca AMD'nin sadece tek sorunu WattMan değil WattMan en bilineli.

Haklısınız ancak adamlar bunu %99 olarak çözdü, son driverlar çok stabil çalışıyor. Gayet memnunum.
Siyah ekran gibi sorunlarda var, NVIDIA almak istiyorum CUDA çekirdekleri olsun birçok etmen var benim işime yarayan, sadece oyun için almıyorum. Hangi model önerebilirsiniz OC'ye uygun 1650 Super'ler arasında? @246941

Hocam RX 5500 XT 8 GB modeli hayli hayli geçmiş 1650 Super'i, yine de emin misiniz?

Siyah ekran gibi sorunlarda var, NVIDIA almak istiyorum CUDA çekirdekleri olsun birçok etmen var benim işime yarayan, sadece oyun için almıyorum. Hangi model önerebilirsiniz OC'ye uygun 1650 Super'ler arasında? @246941
5500 XT modellerinde sorun yok emin olabilirsiniz. Ayrıca CUDA çekirdeği sadece RTX serisinde var.

Direkt 1660 Super alabilirsiniz.

5500 XT modellerinde sorun yok emin olabilirsiniz. Ayrıca CUDA çekirdeği sadece RTX serisinde var.

Direkt 1660 Super alabilirsiniz.

1660 Super bütçem yetmiyor. 1700-2000₺ civarında bakıyorum. Ek olarak 1650 Super'in 896 birim CUDA çekirdeği var diye biliyorum.

1660 Super bütçem yetmiyor. 1700-2000₺ civarında bakıyorum. Ek olarak 1650 Super'in 896 birim CUDA çekirdeği var diye biliyorum.

Hocam 1280 CUDA çekirdeğ. Var.

nvidia-geforce-gtx-1650-super-gpuz.jpg

Ekran kartınızın üreticisi ne? Epey sitesinden kontrol ettiğimde 896 birim çıkıyor.

Ekran kartının üreticisinin önemi yok epeyden ekran kartı özelliği bakılmaz bakacaksanız techpower up gibi sitelere bakın 1650'ye bakıyor olabilrsiniz.

Ekran kartının üreticisinin önemi yok epeyden ekran kartı özelliği bakılmaz bakacaksanız techpower up gibi sitelere bakın 1650'ye bakıyor olabilrsiniz.

Epey sitesi yanlış gösteriyormuş. NVIDIA'dan kontrol ettim 1280 birimmiş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı