Galax GTX 960 EXOC Alınır mı ?

MertDemir

Hectopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Meslek
DonanımMeraklısı
Merhabalar. 22 Ocakta GTX 960 piyasaya çıktı. Yurtdışı fiyatı 200$ olan ürünün Türkiye fiyatı 800TL. Biraz şaşırdım açıkçası. R9 285 fiyatı 249$, GTX 960'ın fiyatı 200$ ama GTX 960 Türkiye de daha pahalı. MSI GTX 960 TwinFrozr V 2G alıcaktım iş böyle olunca internetten farklı modelleri araştırmaya başladım. Hepsiburada.com'da Galax GTX 960 EXOC ekran kartını buldum ve fiyatı 697.71 TL. Galax EXOC, MSI TwinFrozr V kadar iyi soğutma performansı verebilirmi ? Birde GTX 960 ekran kartları bazı sitelerde önsiparişte gözüküyor satışa başladıklarında fiyatları 650-750 TL civarına düşer mi ?
www.hepsiburada.com: Galax Nvidia GeForce GTX 960 EX OC 2GB 128Bit GDDR5 (DX12) Fiyatı

@Recep Baltaş @Ali Güngör @MF @Murat5038

Galax markası önermiyorum gerek soğutması gerek marka kalitesi Msi asus vs gibi firmaların arasında yarışamaz +100 TL fiyat farkı ile aynı modelin msi modelini tercih edebilirsiniz.

Galax markası önermiyorum gerek soğutması gerek marka kalitesi Msi asus vs gibi firmaların arasında yarışamaz +100 TL fiyat farkı ile aynı modelin msi modelini tercih edebilirsiniz.

Nerden yola çıkaran bu bilgiye vardınız? Çünkü önümüzdeki günlerde bende Galax 970 EXOC Black Edition alacağım.

Gtx 960 zaten soğuk çalışan bir kart.3-4 derece için bu kadar para vermeye gerek yok.
tabikide seçim sizin 60 derece ye ulaşmadığında bile yüksek sesli fan duymak istiyorsanız alabilirsiniz twin frozr strix gibi özellikler bu kartta yok 100 tl için değmez arkadaşlar yapmayın ama yinede siz bilirsiniz

tabikide seçim sizin 60 derece ye ulaşmadığında bile yüksek sesli fan duymak istiyorsanız alabilirsiniz twin frozr strix gibi özellikler bu kartta yok 100 tl için değmez arkadaşlar yapmayın ama yinede siz bilirsiniz

Zannetmiyorum okuduğum forumlar olsun vs. ses sorunu yaşayan hiç görmedim. Sadece CW olayı var o da zaten şans işi olmuş biraz. Kart ile ilgili olarak şu video var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Özellik karşılaştırması olarak GTX970 için
GALAX GTX 970 EXOC Black Edition | techPowerUp GPU Database
MSI GTX 970 Gaming | techPowerUp GPU Database

Kısacası Galax da gayet yeterli duruyor teknolojisi ve özellikleri bakımından. Olumsuz bi kullanıcı yorumu varsa bilemem tabi.

Ayrıntılı olarak gtx970 ve gtx980 incelemesini incelemiştim gayet kaliteli duruyor. Bu fiyata bu marka alınır, firma yenilenmeye gitti eskisi gibi değil. Bir de şu var GALAX sadece Nvidia ile iş ortağı deneyimleri ortada.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı