GALAX GTX 970 HOF mu yoksa EVGA GTX 970 FTW mi ?

alican424

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Yenileyeceğim sistemimde GTX 980 almayı planlıyordum fakat çoğu 2000 TL üzeri olduğu için GTX 970 modeli almaya karar verdim. Fakat hangi 970 alacağıma karar veremedim ? Ben iki tane kart arasında kaldım GALAX GTX 970 HOF mu yoksa EVGA GTX 970 FTW mi ? Yoksa başka bir 970 modelimi gerçekten oldukça kararsız kaldım ? Yorumlarınızı bekliyorum. EVGA GTX 970 FTW mi yoksa GALAX GTX 970 HOF mu daha yüksek performans sağlar bunu da cevaplarsanız sevinirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Gigabyte şu anda en iyi model.
900x900px-LL-9411e366_updatedgpugraph.png
900x900px-LL-9411e366_updatedgpugraph.png 900x900px-LL-9411e366_updatedgpugraph.png

Arkadaşlar HOF modelini diğer GTX 970 'ler ile karşılaştırmak doğru değil acizane. Galax SOC ile kıyaslamasına birşey diyemem ama HOF 'un EVGA 'daki muadili CLASSİFİED' dır ( o da sadece highest - end x80 ve x80 Ti kartlarda var) . En altta vericeğim linke göz atmanızı dilerim. Aynı sitede EVGA GTX 970 FTW ACX 2.0 + modeli de incelenmiş. Aradaki performans farkından ziyade overclock potansiyelleri arasındaki fark daha belirgin (soğutma farkına da bakabilirsiniz) . Testte Galax HOF 'un 1553 mhz 'ye kadar overclock edilebildiği gösteriliyor EVGA FTW ise 1325 mhz ye overclock edilmiş. Bunda bütün GTX 970 modellerinde (ASUS'un, EVGA'nın, MSİ' ın ve Gigabyte'ın) PCB ' de 6+2 faz kullanılmasına mütakip GALAX HOF' da 8+2 faz kullanılması etkendir (PCB katmanı, mosfet vs. detaya girmiyorum). Ayrıca fanları (4 kat) uzun ömürlü (Sleeve Bearing 'e göre) 2 firma var; biri EVGA biri GALAX (HOF serisinde). Diğerleri Sleeve Bearing denilen rulmanları kullanırlar (genellikle).

Galax GTX 970 HOF Video Card Review - Overclockers

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı