Galax RTX 2080 Super alınır mı?

1080P'de oynayacaksanız neden 2080 Super alıyorsunuz ki? İleride 2K'ya geçmeyecekseniz aşırı gereksiz.
Şöyle normalde 2080 Super almak gibi bir amacımız yoktu fakat almışken en iyisin alıp uzun süre işimizi görmesini istememizden dolayı ve fiyat 6000 TL zaten 2070 Super'e 4.800 TL veriyoruz biraz daha verip daha iyisini almak istedik ama ne yapmak gerektiğine hala karar veremedik.
1080P'de oynayacaksanız neden 2080 Super alıyorsunuz ki? İleride 2K'ya geçmeyecekseniz aşırı gereksiz.
Besler hocam 1080p için işlemci daha çok kullanılacağı için soğutma önemli olur diye düşünüyorum.
O zaman 2070 Super mantıklı gibi ? 2070 Super ve Ryzen 5 3600x nasıl olur ? Ekstra bir soğutucu almam gerekli mi ? Ve bu ürünü tercih etmeli miyim ? Ürün

Son düzenleme:
Galax 2080 Super kullanıyorum çok memnunum RGB aydınlatması olsun sıcaklığı olsun Rust oynayan birisiyim Ultra'da 59 dereceyi geçmiyor ASUS MSI hikaye her ikisini de kullandım sadece Galax diğer kartlara göre vergisi daha pahalı olduğu ve genellikle getirtmesi pahalı olduğu için çok bilinmiyor yoksa başka ülkelerde en çok satılan kart ama ülkemizde bir markanın fanatiği olmak insanlara güzel geldiği için çok testi ve incelemesi yok.

Hiçbir şey yok.Galax iyi bir marka ekran kartları Asus , MSI , Gigabyte olsa vay halimize.Bunlar dışında Palit , Inno3d'de alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı