4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 15 Nisan 2022 #11 Rustin Cohle dedi: Monitörümü direkt olarak kendi sitesinden almıştım hiçbir sorun veya süre konusunda uzama yaşamadım 2 günde kargo geldi çok sağlam havalı poşet ile kargolanmış faturası garantisi içindeydi. Genişletmek için tıkla... Kargosu gaminggen'den daha sağlam desene hocam
Rustin Cohle dedi: Monitörümü direkt olarak kendi sitesinden almıştım hiçbir sorun veya süre konusunda uzama yaşamadım 2 günde kargo geldi çok sağlam havalı poşet ile kargolanmış faturası garantisi içindeydi. Genişletmek için tıkla... Kargosu gaminggen'den daha sağlam desene hocam
berat3636 Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 6.872 Çözümler 15 Yer kars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Nisan 2022 #12 Rustin Cohle dedi: N11 değil dfsbilgisayar.com adresinden aldım. Genişletmek için tıkla... O zaman aşırı iyi.
Rustin Cohle dedi: N11 değil dfsbilgisayar.com adresinden aldım. Genişletmek için tıkla... O zaman aşırı iyi.
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.799 Çözümler 26 Yer Muğla 15 Nisan 2022 #13 494722 dedi: Kargosu Gaminggen'den daha sağlam desene hocam Genişletmek için tıkla... Yani 2 ay içinde firma el değiştirmediyse çok iyiydi İtopya'daki tecrübemden sonra bir daha İtopya'dan hiçbir şey almam.
494722 dedi: Kargosu Gaminggen'den daha sağlam desene hocam Genişletmek için tıkla... Yani 2 ay içinde firma el değiştirmediyse çok iyiydi İtopya'daki tecrübemden sonra bir daha İtopya'dan hiçbir şey almam.
4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 15 Nisan 2022 #14 Rustin Cohle dedi: Yani 2 ay içinde firma el değiştirmediyse çok iyiydi İtopya'daki tecrübemden sonra bir daha İtopya'dan hiçbir şey almam. Genişletmek için tıkla... İtopyadan bir kaç defa alışveriş ve iade tecrübem oldu ama hiç sorun yaşamadım hocam. Siz ne gibi bir sorun yaşadınız?
Rustin Cohle dedi: Yani 2 ay içinde firma el değiştirmediyse çok iyiydi İtopya'daki tecrübemden sonra bir daha İtopya'dan hiçbir şey almam. Genişletmek için tıkla... İtopyadan bir kaç defa alışveriş ve iade tecrübem oldu ama hiç sorun yaşamadım hocam. Siz ne gibi bir sorun yaşadınız?
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.799 Çözümler 26 Yer Muğla 15 Nisan 2022 #15 494722 dedi: İtopya'dan birkaç defa alışveriş ve iade tecrübem oldu ama hiç sorun yaşamadım hocam. Siz ne gibi bir sorun yaşadınız? Genişletmek için tıkla... Dediğim monitör alışverişinde monitör ayağı kırık geldi ölü piksel vardı 1 tane iade alamayız falan filan dediler uzattılarda uzattılar kargoyu iade olarak gönderdim geri geldi evime sonra sinirlendim mahkemeye verecektim kağıtları hazırladım iade alıyoruz dediler şüpheli bir firma.
494722 dedi: İtopya'dan birkaç defa alışveriş ve iade tecrübem oldu ama hiç sorun yaşamadım hocam. Siz ne gibi bir sorun yaşadınız? Genişletmek için tıkla... Dediğim monitör alışverişinde monitör ayağı kırık geldi ölü piksel vardı 1 tane iade alamayız falan filan dediler uzattılarda uzattılar kargoyu iade olarak gönderdim geri geldi evime sonra sinirlendim mahkemeye verecektim kağıtları hazırladım iade alıyoruz dediler şüpheli bir firma.
4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 15 Nisan 2022 #16 Rustin Cohle dedi: Dediğim monitör alışverişinde monitör ayağı kırık geldi ölü piksel vardı 1 tane iade alamayız falan filan dediler uzattılarda uzattılar kargoyu iade olarak gönderdim geri geldi evime sonra sinirlendim mahkemeye verecektim kağıtları hazırladım iade alıyoruz dediler şüpheli bir firma. Genişletmek için tıkla... Resmen adam seçiyorlar hocam, anlamıyorum ki Mesafeli satış sözleşmesine imza atıyorsan sonuçlarına katlanacaksın bu kadar basit.
Rustin Cohle dedi: Dediğim monitör alışverişinde monitör ayağı kırık geldi ölü piksel vardı 1 tane iade alamayız falan filan dediler uzattılarda uzattılar kargoyu iade olarak gönderdim geri geldi evime sonra sinirlendim mahkemeye verecektim kağıtları hazırladım iade alıyoruz dediler şüpheli bir firma. Genişletmek için tıkla... Resmen adam seçiyorlar hocam, anlamıyorum ki Mesafeli satış sözleşmesine imza atıyorsan sonuçlarına katlanacaksın bu kadar basit.