Kargosu gaminggen'den daha sağlam desene hocamMonitörümü direkt olarak kendi sitesinden almıştım hiçbir sorun veya süre konusunda uzama yaşamadım 2 günde kargo geldi çok sağlam havalı poşet ile kargolanmış faturası garantisi içindeydi.
Kargosu gaminggen'den daha sağlam desene hocamMonitörümü direkt olarak kendi sitesinden almıştım hiçbir sorun veya süre konusunda uzama yaşamadım 2 günde kargo geldi çok sağlam havalı poşet ile kargolanmış faturası garantisi içindeydi.
N11 değil dfsbilgisayar.com adresinden aldım.
Kargosu Gaminggen'den daha sağlam desene hocam![]()
![]()
İtopyadan bir kaç defa alışveriş ve iade tecrübem oldu ama hiç sorun yaşamadım hocam. Siz ne gibi bir sorun yaşadınız?Yani 2 ay içinde firma el değiştirmediyse çok iyiydi İtopya'daki tecrübemden sonra bir daha İtopya'dan hiçbir şey almam.
İtopya'dan birkaç defa alışveriş ve iade tecrübem oldu ama hiç sorun yaşamadım hocam. Siz ne gibi bir sorun yaşadınız?
Resmen adam seçiyorlar hocam, anlamıyorum kiDediğim monitör alışverişinde monitör ayağı kırık geldi ölü piksel vardı 1 tane iade alamayız falan filan dediler uzattılarda uzattılar kargoyu iade olarak gönderdim geri geldi evime sonra sinirlendim mahkemeye verecektim kağıtları hazırladım iade alıyoruz dediler şüpheli bir firma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.