Galax RTX 4060-7800x3D sisteme PSU önerisi

Bütçe
4000

muro44

Kilopat
RAM
32
İşlemci
7800x3d
Merhaba öncelikle sistemim aşağıdaki gibidir. 500W PSU kullanıyorum şu anda Hadron marka kullanıyorum.
Ekran kartı: Galax RTX 4060.
İşlemci: AMD 7800x3D.
SSD: 1TB M.2 SSD.
RAM: 32 GB.
Kasa: Game Master wjcoolman robin2.
Anakart: Gigabyte B650M-K
Buna göre beni idare edecek PSU önerilerinizi bekliyorum bütçem 4K.

Bunlar yeterli olacaktır ancak ileride o işlemciye 5000 serisi bir ekran kartı almak isterseniz şuna da bakabilirsiniz.

Hocam 650w bile yeterli değil mi aslında

Merhaba reisim öncelikle ileride 5000 serisi geçeceğimi düşünmüyorum attıklarına hemen bakıyorum.

Hocam 650W bile yeterli değil mi aslında.

Hocam şu anda 500 kullanıyorum korkutuyor beni bu sıkıntı çıkarır mı acaba sizce?

PSU önerecektim ki işlemci ile ekran kartını görünce çok şaşırdım. Bilerek mi böyle seçim yaptınız?

PSU önerecektim ki işlemci ile ekran kartını görünce çok şaşırdım. Bilerek mi böyle seçim yaptınız?

FPS oyunları oynuyorsa gayet normal bir seçim. Bende başta R7 7800x3D ile 2060S kullanmıştım sonradan upg ettim ekran kartını.

FPS oyunları oynuyorsa gayet normal bir seçim. Bende başta R7 7800x3D ile 2060S kullanmıştım sonradan upg ettim ekran kartını.

Normal seçim değil işlemciyi düşürerek 4070 Super ile çok çok fazla FPS alırdı oyun fark etmeksizin.

Ekran kartımdan dolayı böyle söylediğinizi düşünüyorum ortada hiçbir sistem yokken heves edip ekran kartı almıştım sonradan elime para geçince sistem dizmeye karar vermiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…