Galax RTX 4060-7800x3D sisteme PSU önerisi

Bütçe
4000
İstediğiniz testi yapabiliriz veya YouTube'a girerek test videolarını izleyebilirsiniz. Bu 2 oyun da geçerli değil.

Sağ olun ancak ben bu tarz durumları birkaç yıldır zaten bilip hala öğrenmeye devam etmekteyim. 9800x3D ile 3060 ortalama Fortnite oyununda Low ayarlarda 260 civarı alırken i3 13100F gibi büyük ihtimal darboğaz yapan bir işlemci ile 230-240 alıyordu. 20 FPS için 10 kat para farkı değer mi size kalmış he tabii bu bir örnek. Bunun dışında kendiniz ayrıntılı araştırma yaparak yabancı kaynaklardan. Reddit faydalı olabilir. Bakabilirsiniz. Bazı insanlar şu 'bu oyun işlemci oyunu o yüzden ekran kartı düşük olur' olayına çok inanıyor gerçek olsa da tamamen abartılıyor.

Sağ olun ancak ben bu tarz durumları birkaç yıldır zaten bilip hala öğrenmeye devam etmekteyim. 9800x3D ile 3060 ortalama Fortnite oyununda Low ayarlarda 260 civarı alırken i3 13100F gibi büyük ihtimal darboğaz yapan bir işlemci ile 230-240 alıyordu. 20 FPS için 10 kat para farkı değer mi size kalmış he tabii bu bir örnek. Bunun dışında kendiniz ayrıntılı araştırma yaparak yabancı kaynaklardan. Reddit faydalı olabilir. Bakabilirsiniz. Bazı insanlar şu 'bu oyun işlemci oyunu o yüzden ekran kartı düşük olur' olayına çok inanıyor gerçek olsa da tamamen abartılıyor.
Hocam bildiğim kadarıyla oyunlar tek çekirdek kullanıyor yani i3 i5 i7 olması o kadar da farketmiyo

Sizlere belirttiğim gibi cs2 ve valorant için konuşuyorum diğer oyunların %99unda haklısınız. Bu 2 oyun özelinde araştırmalarınızı yaparsanız yanıldığınızı göreceksiniz.

Sizlere belirttiğim gibi CS2 ve Valorant için konuşuyorum diğer oyunların %99'unda haklısınız. Bu 2 oyun özelinde araştırmalarınızı yaparsanız yanıldığınızı göreceksiniz.

Fortnite işlemci oyunu CS2 ve Valorant'ta işlemci oyunu dediklerimin aynısı geçerli. He gidip de örnek 500 FPS almak istiyosanız size kalmış tabii monitorunuz bu kadarı desteklemediği için bu kadar FPS yazısal gözükmekten başka ne işe yarar bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı