Galax RTX 4060 alınır mı?

Windforce'un soğutması Galax'tan kötü :D Galax gayet iyi ve köklü bir markadır, alınır.
1 senedir windforce kullanıyorum ekran kartı sıcaklığım 65 i geçmedi 60 derecede duyarlı fan olduğundan soğutma sistemini otomotik yapıp ekran kartını yormuyor galax kart 1. haftasında sıcaklığı 70 75 dereceden alta düşürebileni görmedim 2k veremeyip sonra galaxa köklü bir firma demek güldürdü :)
 
1 senedir Windforce kullanıyorum ekran kartı sıcaklığım 65'i geçmedi 60 derecede duyarlı fan olduğundan soğutma sistemini otomotik yapıp ekran kartını yormuyor Galax kart 1. haftasında sıcaklığı 70 75 dereceden alta düşürebileni görmedim 2K veremeyip sonra galaxa köklü bir firma demek güldürdü :)

Galax mı köklü değil? Bunu büyük forumlarda veya yabancı teknoloji forumlarında dersen sağlam dalga geçerler.

1714314295419.png


Af edersinde bu mu sağlam soğutma?
 
Galax mı köklü değil? Bunu büyük forumlarda veya yabancı teknoloji forumlarında dersen sağlam dalga geçerler.

Eki Görüntüle 2180947

Af edersinde bu mu sağlam soğutma?

Windforce modeli harbiden berbat soğutmaya sahip. 110 watt çeken kartta 82 derece çok fazla. Kaynağa biraz baktım 3000RPM de 78 derecede dönüyor. Uçak motoru mübarek. Galax'ın bu modelide incelemede olsaymış farkı görürdük. Ben olsam iki model yerine dediğim gibi giriş-orta model tercih ederdim. Üretici kalitesiz malzeme kullandığı için 50 watt bile çekse kart kârı arttırmak için fan bile koymadan sürer piyasaya. 1 fanlı modeller bu yüzden var işte. Hiçbir markanın en ucuz ürünü çok lazım değilse alınmaz. 1000 lira eklenir bir üst model alınır.
 
60 derecede duyarlı fan olduğundan soğutma sistemini otomotik yapıp ekran kartını yormuyor

Bunu yazma gereği mi duydun harbi? 2017 çıkışlı RX570 imde bile vardı bu özellik.

Kardeşim arkadaşın dediği markayla kıyasliyoruz buradaki kartlar değil almak istediği

O marka da listede, Windforce'a 21.2 derece fark atmış durumda.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
al bak bakalım nasılmış soğutması.

1000 lira eklenir bir üst model alınır.

Öyle olsa eyvallahta 2-3K oynuyor arada, ben saçmalık olarak buluyorum açıkçası. 3K fark verdikten sonra 4060 Ti alınabiliyor.
 
Öyle olsa eyvallahta 2-3K oynuyor arada, ben saçmalık olarak buluyorum açıkçası. 3K fark verdikten sonra 4060 Ti alınabiliyor.

4060 Ti parası çıkacak kadar fark oluşuyorsa zaten 4060'ın esamesi bile okunmaz. Gaming gecesi gibi indirimlerden yararlanıp alınır. Kendimde 40k para vardı ekran kartı için 40 bin Gigabyte Aorus vardı 33 bin Galax sg modeli vardı. İkisi de en üst modeller. 40 bin bandında 4080 alınıyor neredeyse. Gider az daha koyar 4080 alırdım. Gigabyte'a enayi gibi fazladan 7 bin vermektense şansımı Galax'tan yana kullandım.
 
Bende Galax almayı düşünüyordum fakat burdaki yorumları okuyunca kafam karıştı şimdi Galaxın çok iyi marka olduğu söyleniliyor şimdi bunu almak yerine biraz üstüne ekleyip başka markamı alıyım?
 
Bizzat kullanıyorum kartı. Muhteşem kart cidden. Galaxa karşı ilk başta içim ısınmamıştı ancak 2 ay oldu ve hiçbir sorun yaşamadım şu ana kadar.
 
Bende Galax almayı düşünüyordum fakat buradaki yorumları okuyunca kafam karıştı şimdi Galax'ın çok iyi marka olduğu söyleniliyor şimdi bunu almak yerine biraz üstüne ekleyip başka markamı alayım?

Gayet iyi, alınır. Üstüne koyup alacağın paraya Galax 4060 Ti alınıyor. Windforce alayım desen soğutması kötü, Ventus 2X Black alayım desen onunda pek farkı yok adam gibi ASUS Dual alayım desen o da 4060 Ti parası sayılır.
 

Geri
Yukarı