Öyle yapabilirim hocam teşekkürler.Bronz sertifika, marka hakkında pek olumlu olumsuz yorum göremedim. Siz yine de ileride 750 watt Gold sertifikaya geçin derim. Öneri olarak da:
![]()
Gigabyte GP-UD750GM 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte GP-UD750GM 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte GP-UD750GM 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Veya.
![]()
XPG Valor Air Rainbow RGB Siyah Mid Tower XPG Kyber 750W 80+ Gold Gaming Kasa
Modern Oymalı ön panel tasarımı, ARGB dişlilerine modlanırken görsel estetik sunar ve 4 adet 120 mm fan ile çekilecek hava akışını geliştirir.www.gaming.gen.tr
PSU'yu alıp kasayı satarsanız güzel fiyata alınmış oluyor.
Vento'yu seçbilirsiniz.
Vento kasa alacağına idarelik kullansın, ileride önerdiklerimden alır. Vento kasa pişmanlıktır.
Vento kullanmadığım için bir şey diyemem ama senin dediğinde mantıklı.
Bu siteden bir abi bana bu güç kaynağını önerdi ben de bundan alacağım.Rtx 4070 alacağım aynı şekilde yalnız anakartınızın da sağlam olması gerekli güçlü bir kart çünkü.İşlemci konusunda pek bi fikrim yok benimki r 5 5600.Kule soğutucusu da almanızı tavsiye ederim işlemci çok ısınır.Galax marka RTX 4070 ve R7 5700X alacağım, 600W yeterli olur mu? Bazıları önerilenin altında falan demiş de o yüzden.
Galax marka RTX 4070 ve R7 5700X alacağım, 600W yeterli olur mu? Bazıları önerilenin altında falan demiş de o yüzden.
Bu siteden bir abi bana bu güç kaynağını önerdi ben de bundan alacağım.Rtx 4070 alacağım aynı şekilde yalnız anakartınızın da sağlam olması gerekli güçlü bir kart çünkü.İşlemci konusunda pek bi fikrim yok benimki r 5 5600.Kule soğutucusu da almanızı tavsiye ederim işlemci çok ısınır.
THERMALTAKE TR2 ST APFC 12cm 80 PLUS 750W GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
THERMALTAKE TR2 ST APFC 12cm 80 PLUS 750W GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Knk kasa olarak Game tech al bence önde 3 hava girişi arkada 1 Temiz kasa.sen youtube da videolara fln bak iyi olanını al.
Abartı. Mini ITX bir kasadan bahsetmiyoruz.Vento kasalar boyutları küçük olduğundan Vento. İleride kullanıcıların çoğu, sıcaklık şikayetleriyle geri dönüyor.
Abartı. Mini ITX bir kasadan bahsetmiyoruz.
Doğru demişler, idarelik kullanılabilir gibi ileride 750 watta çıkın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.