Galax RTX 4070 Super alınır mı?

hocam merhaba konuyu hortlatıyorum ama galax 4070 super 2 fanlı almayı düşünüyorum 3 fanlıya bütçem yetmiyor 4070 3 fan mı alsam diye bi arada kalıyorum fanı fazla olacak diye model düşürmek saçma olur sanırım değil mi? galax 2 fan 4070 super deneyiminiz nasıl 7 ayda?
80 dereceyi geçtiğini hiç görmedim, herhangi bir görüntü hatası gibi bir durumla da karşılaşmadım. fanları da çok sesli çalışmıyor, ultra ayarlarda ses artıyor ancak abartılı bir sesini görmedim. 60-80 arasında ideal olarak çalışıyor, yük altında değilken de 40-45 bandında ilerliyor, ben 7 aylık süreç içerisine aldığıma hiç pişman olmadım.

80 dereceyi geçtiğini hiç görmedim, herhangi bir görüntü hatası gibi bir durumla da karşılaşmadım. fanları da çok sesli çalışmıyor, ultra ayarlarda ses artıyor ancak abartılı bir sesini görmedim. 60-80 arasında ideal olarak çalışıyor, yük altında değilken de 40-45 bandında ilerliyor, ben 7 aylık süreç içerisine aldığıma hiç pişman olmadım.
çok teşekkür ederim hocam siparişi verdim 2 fanlı olarak gaming gen tr üzerinden

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı