Galax RTX 4070 Ti Super'in içinden çıkan 1 Click Sync kablosu nereye takılır?

Resul3535

Picopat
Daha fazla  
Galax 4070 Ti Super ekran kartım var. Daha önce kutu içinden çıkan 1 Click Sync kablosunu bağlamaya açlışırken anakartı yaktım. Bu kablonun hem ekran kartında hem anakartta nereye takılacağını bilen varsa bilgilendirirse çok sevinirim. Anakartım ASUS B650M-E Wi-Fi.

5 pin uçlu olanı ekran kartına. 3 pin olanı anakartın ARGB portuna takmalısınız. Anakartın sağ üstünde olur. "ADD_GEN2_1" yazar.

5 pin uçlu olanı ekran kartına. 3 pin olanı anakartın ARGB portuna takmalısınız. Anakartın sağ üstünde olur. "ADD_GEN2_1" yazar.
ekran kartında 2 tane giriş var 5 pinli ama ekran kartına girecek kablo 3 pinli

Hocam bu ekran kartı 30 serisi ekran kartı zaten buna aldanarak taktım anakartı yaktım . Bendekinde bir tane güç girişinin yanında var bir tane de böyle yanda var

Kabloların iki ucununda resmini çeker misiniz? ARGB kablosu olduğuna eminim çünkü.

Atamıyorum hata veriyor ama ŞU linkteki konunun en altına bakarsanız oradaki son yorumda var fotoğraflar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…