Galax RTX 4080 Super ekran kartı alınır mı?

StyLord

Zeptopat
Daha fazla  
Galax'ın RTX 4080 Super sg modeline baktığımızda 44 bine geliyor fiyatı diğer markalar genellikle 50 binden satıyor sizce Galax'ın ekran kartı alınır mı? Kullanan varsa deneyimlerini yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Galax'ın RTX 4080 Super sg modeline baktığımızda 44 bine geliyor fiyatı diğer markalar genellikle 50 binden satıyor sizce Galax'ın ekran kartı alınır mı? Kullanan varsa deneyimlerini yazabilir mi?

Kankam 3060 kullanıyorum 4080i soruyor musun tabii ki alınır.

Galax iyi markadır. Piyasada namı var. Bilinmedik Çin ürünleriyle kıyaslanamaz. Ancak Asus-Gigabyte-MSI dominatörleri gibi de değildir. Fiyatı bu yüzden uygun. Alınır kullanılır.

Hocam ben bu soruyu sorduğumda ekran kartlarının markaları arasında fark bulunmadığını söylemişlerdi sadece Palit'le INNO biraz daha sıcak çalışır ancak Galax'ta bu sorun yok kesinlikle alınır.

Hocam ben bu soruyu sorduğumda ekran kartlarının markaları arasında fark bulunmadığını söylemişlerdi sadece Palit'le INNO biraz daha sıcak çalışır ancak Galax'ta bu sorun yok kesinlikle alınır.
Aslında fark var. Kullanılan malzeme kalitesi, soğutma performansı, fan tasarımı, servis ağı, müşteri hizmetleri tutumu hepsi birer fark. Tamam belki hepsi Çin'de, Endonezya'da, Malezya'da vs. üretiliyor ancak üretim bantları farklı, mühendisler, malzeme metalürji farklı. Çok fazla dişe dokunmasa da yer yer ciddi farklar hissedilir. Ancak bizim ülkemiz f/p arayışında olduğu için Inno3D, Galax, Palit, Asrock, Biostar, Colorful, Gainward, Afox gibi markalar tercih ediliyor.
Biostar, Colorful, Gainward, Afox markaları bana dandik geliyor. Belki iyi markalardır ama bende kaliteli hissi uyandırmadığı gibi sorun yaşadığımda satış sonrası destek de asla bulamayacakmışım gibi. Ancak Galax bunlardan değil :D

Aslında fark var. Kullanılan malzeme kalitesi, soğutma performansı, fan tasarımı, servis ağı, müşteri hizmetleri tutumu hepsi birer fark. Tamam belki hepsi Çin'de, Endonezya'da, Malezya'da vs. üretiliyor ancak üretim bantları farklı, mühendisler, malzeme metalürji farklı. Çok fazla dişe dokunmasa da yer yer ciddi farklar hissedilir. Ancak bizim ülkemiz F/P arayışında olduğu için INNO3D, Galax, Palit, ASRock, BIOSTAR, Colorful, Gainward, Afox gibi markalar tercih ediliyor.
BIOSTAR, Colorful, Gainward, Afox markaları bana dandik geliyor. Belki iyi markalardır ama bende kaliteli hissi uyandırmadığı gibi sorun yaşadığımda satış sonrası destek de asla bulamayacakmışım gibi. Ancak Galax bunlardan değil :D

Hocam birisi INNO ve Palit'in Türkiye'de reklamı fazla olmadığını, yurt dışında yaygın kullanıldıklarını yazmıştı.

Hocam birisi INNO ve Palit'in Türkiye'de reklamı fazla olmadığını, yurt dışında yaygın kullanıldıklarını yazmıştı.
Inno, Palit, EVGA, Galax gerçekten öyle yurtdışında kullanılıyor. Onlarda da fiyatlar aynı. Reklam-sponsorluk derken MSI-Asus-Gigabyte-EVGA popüler. Diğer markalar da güzel ancak reklam ağları, pazar payları ve çalışan sayıları düşük. Bu yüzden fiyatlar daha makul.

Aslında fark var. Kullanılan malzeme kalitesi, soğutma performansı, fan tasarımı, servis ağı, müşteri hizmetleri tutumu hepsi birer fark. Tamam belki hepsi Çin'de, Endonezya'da, Malezya'da vs. üretiliyor ancak üretim bantları farklı, mühendisler, malzeme metalürji farklı. Çok fazla dişe dokunmasa da yer yer ciddi farklar hissedilir. Ancak bizim ülkemiz f/p arayışında olduğu için Inno3D, Galax, Palit, Asrock, Biostar, Colorful, Gainward, Afox gibi markalar tercih ediliyor.
Biostar, Colorful, Gainward, Afox markaları bana dandik geliyor. Belki iyi markalardır ama bende kaliteli hissi uyandırmadığı gibi sorun yaşadığımda satış sonrası destek de asla bulamayacakmışım gibi. Ancak Galax bunlardan değil :D
Galax alınabilir diyorsun yani eğer arasında harbiden belli edecek kadar fark varsa başka markaya yöneleceğim

@StyLord 1 ay önce aynı ekran kartını aldım. Şu anda coil whine sesi var çok rahatsız ediyor.
n11.com en uygunu burada satılıyor. Ben garantiye göndereceğim ekran kartını.
Fanlar açıkken yapıyor bir tek bunu. Fan kapalıyken ses yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı