PNY RTX 4080 Super alınır mı?

30 serisine göre gelişme var ancak hala yetersiz değil mi?

Büyük marka adı altında fiyatlar uçmuş giriş seviyesine göre.

Palit, PNY vb. markalardan 2-3K daha fazla tabii ki de değmez ve diğer markaların entry level GPU'larına göre hala geride.
Fiyaskoluk ortada, savunmana gerek yok.

Ne fiyaskosu abicim? Zerre kadar bilgin olmadığı konularda halen fiyasko diyorsun. Sana diyorum ki RTX40 da işler değişti adamlar neredeyse tüm modellerini top tier soğutma performansında çıkarıyor halen bana entry level e göre geride gibi çocukça şeyler söylüyorsun. Tamam anladık bilgin yok da araştırma kapasitende mi yok? Hepsini geçtim burası bir forum ve sen bilgin olmadığı konularda milleti de yanlış yönlendiriyorsun, cezası var.

4080-4080 Super cooling tier list çok biliyorsunuz, ezbere konuşuyonuz ya bak bakayım neredeymiş. Gaming OC, Eagle ve Windforce 3 kart da benzer soğutma bloğunu kullanıyor ve o soğutma bloğu ile ROG, Aorus, Suprim ve 2-3 elit model hariç geri kalan tüm modellerin içinden geçiyor.

Bilginiz yoksa konuşmayacaksınız abicim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241014_120346_YouTube.jpg
    Screenshot_20241014_120346_YouTube.jpg
    158,9 KB · Görüntüleme: 60
Ne fiyaskosu abicim? Zerre kadar bilgin olmadığı konularda halen fiyasko diyorsun. Sana diyorum ki RTX40 da işler değişti adamlar neredeyse tüm modellerini top tier soğutma performansında çıkarıyor halen bana entry level e göre geride gibi çocukça şeyler söylüyorsun. Tamam anladık bilgin yok da araştırma kapasitende mi yok? Hepsini geçtim burası bir forum ve sen bilgin olmadığı konularda milleti de yanlış yönlendiriyorsun, cezası var.

4080-4080 Super cooling tier list çok biliyorsunuz, ezbere konuşuyonuz ya bak bakayım neredeymiş. Gaming OC, Eagle ve Windforce 3 kart da benzer soğutma bloğunu kullanıyor ve o soğutma bloğu ile ROG, Aorus, Suprim ve 2-3 elit model hariç geri kalan tüm modellerin içinden geçiyor.

Bilginiz yoksa konuşmayacaksınız abicim.
Bana halen bir şeyler yazma peşinde.
Yazık sana.
Listede sadece cooling var ve senin mantığında sadece kartın serin çalışması var😂

Bileşen kalitesini gördün mü?
2 ay sonra yıpranan termal ped seviyesi yetersiz,
Isı boru hatları çürümüş ve de oyunlarda ses seviyesi uçuyor.

Ve fiyat olarak dediğin modellerin 2-3 bin TL fazlası.

Seninle tartışmam bitmiştir.

Bana halen bir şeyler yazma peşinde.
Yazık sana.
Listede sadece cooling var ve senin mantığında sadece kartın serin çalışması var😂

Bileşen kalitesini gördün mü?
2 ay sonra yıpranan termal ped seviyesi yetersiz,
Isı boru hatları çürümüş ve de oyunlarda ses seviyesi uçuyor.

Ve fiyat olarak dediğin modellerin 2-3 bin TL fazlası.

Seninle tartışmam bitmiştir.
Aahdhahsdhas bu bilgi seviyesiyle tartışma zaten. Tarihi eser kartların bile ısı boruları çürümemiş ve mining dışında padleri aşınmamışken Giga 4080 in 2 sonra padleri yıpranacak 🤣

Sen youtube dan donanım öğrenmeye devam et abicim, boyunu aşan konulara da girme.

@E1B

Bileşen kalitesi dediğin yerde de kahkaha attım :D çok teknik bilgi ve detaya sahipmiş gibi bir de ''bileşen kalitesi'' diyor tamam kanka bileşen kelimesini öğrendin woow çok bilgilisin :D

Bak bileşen diyon ya al PCB kalite farkını atayım sana, anlamıcan ama araştırırsan belki anlayabilirsin. Gigabyte 4080 kartlarda GPU voltaj 16 fazlı, memory voltaj ise 3 fazlı bir yapıya sahip, senin öve öve bitiremediğin kartlarda ise GPU 12, memory ise 2 fazlı yapıda geliyor. Yine Giga da 55A e dayanıklı AOZ5311NQI DrMOS kullanılırken, PNY ve Palite de ise 50A e dayanıklı giriş seviyesi NCP302150 DrMOS kullanılıyor.

Örnek vermek ve kıyaslamak gerekirse milletin ayılıp bayıldığı, üst seviye sandığı TUF serisi 4080 Super de bile GPU 12, memory 3 fazlı ve yine giriş seviyesi 50A DrMOS kullanılıyor.

Boşuna demiyoruz RTX40 da Gigabye top tier seviyede kartlar yaptı diye.

Neyse sana bu kadar donanım dersi yeter. Aslında bunları sana değil, ileride okuyacak olanlara yazdım ki milletin kafası senin bilgisizce yorumlarınla karışmasın.

Dosya Ekleri

• 111111111.jpg
    111111111.jpg
    179,6 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı