Galax RTX 4080 Super sisteme nasıl takılır?

Dominant

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni bir sistem aldım fakat ekran kartını başka bir siteden aldım, kasayı aldığım arkadaşlar içine her şeyi montajlamış sadece ekran kartı kalmıştı onu da ben yapacağım fakat montaj konusunda bir bilgim yok. Sistem geldi ekran kartını yerleştirdim fakat şu ekran kartına takılan kabloyu bulamadım, sistemi bozmak da istemiyorum acaba PSU uyumlu değil mi, bir yardımcı olur musunuz?
PSU: ASUS ROG STRIX 1000W Aura white ed.
GPU: Galax 4080 Super.

Ayrıca PSU'nun üstünde bir katman var o katmanı kaldıramıyorum çünkü GPU holder var o da yerinden çıkmıyor kabloyla bağlanmış, kasa MSI Gungnir 300r airflow.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fotoğrafta dışta kalmış gibi gözüküyor bilemiyorum çünkü yanındakine bakınca tam orturmuş halinin öyle olması gerekiyor gibi.

Fotoğrafta dışta kalmış gibi gözüküyor bilemiyorum çünkü yanındakine bakınca tam orturmuş halinin öyle olması gerekiyor gibi.

Bu şekilde güç versem ne olur çünkü yerindende kolay kolay çıkmıyor kablo girmiş gibi ama girmemişte gibi bende anlamadım.

Sen kabloyu yanlış girişe takıyorsun bir alttaki giriş olacak.

Sen kabloyu yanlış girişe takıyorsun bir alttaki giriş olacak.

Pardon yakından çekilmiş fotoğraf fark etmedim ama tam oturmadan çalıştırma sakın kısa devre yapar.

Evet evet fark ettim yakından çekildiği için ben üsttarafı görmedim. Ama sakın tam takmadan çalıştırma.

İnternetten canlı canlı uygulayışını gösterip yardımcı olacak biri/platform var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…