Galax RTX4070 Ti Super alınır mı?

Gurkannnnnn

Zeptopat
Daha fazla  
Hocam iyi günler birkaç gün önce Galax markasının RTX4070 Ti Super modelini almayı düşünüyordum ama bu yorum içime kurt düşürdü bu yorumun doğruluk payı nedir Galax markalı alınmamalı mı ayrıca diğer markalara göre bu kadar ucuz olması da insanı ürpertiyor.

IMG_9383.jpeg

Cw nedir kısaca özetleyebilir misiniz?

Çoğunlukla kart yüke girdikçe çıkan tiz bir ses. Bobinlerden elektrik akımı geçtikçe çıkar. Kartın malzeme kalitesinin zayıf olmasından kaynaklı oluyor. Şansa bağlı her karttada çıkabilir. Ekran kartına zararı yoktur. Sesin miktarı her kartta değişir. Ses şu şekilde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kart yüke girdikçe çıkan tiz bir ses. Bobinlerden geliyor. Kartın malzeme kalitesinin zayıf olmasından kaynaklı oluyor. Şansa bağlı her karttada çıkabilir. Ekran kartına zararı yoktur.

Hocam o beni rahatsız etmez ancak yorumda bahsedilen drmos tam anlamıyla nedir ve %80 ömrünü azalttığını söylemesinde doğruluk payı var mıdır çünkü bu sistemi uzun vade kullanmak için alıyorum.

Hocam o beni rahatsız etmez ancak yorumda bahsedilen drmos tam anlamıyla nedir ve %80 ömrünü azalttığını söylemesinde doğruluk payı var mıdır çünkü bu sistemi uzun vade kullanmak için alıyorum.

Ekran kartına giden voltajı kontrol ediyor diye biliyorum. Tier listte ASUS TUF ile denk kart. %80 muhabbeti uydurmacaya benziyor. Kendim aylardır Galax 4070 Ti Super kullanıyorum sorun yaşamadım. Sıcaklıklar 63 derece 1200RPM. Galax 4070 ex modelini redditte buldum. Components kalitesine güzel demişler.

Galax konusunda endişeniz olmasın firmanın ekran kartları kaliteli oluyor. Hall of Fame serisi ile dünya rekoru bile kırdılar. Videodaki yorumlara bakarsanız kullanıcıların asus yerine galax övmelerini anlarsınız. @Gurkannnnnn
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
Galax lar o fiyatta olması mucize seviyesinde kartlar özellikle SG veya ST modelleri baya iyi.
Eleman nasıl sıkmışsa artık Gainward ile aynı kefeye koymuş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı