SP-XeoN Megapat Katılım 26 Şubat 2017 Mesajlar 343 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #1 Merhaba, sorum başlıkta da belirttiğim gibi. Galax sonar 01 7.1 kulaklık 179 TL'ye satın alınır mı? Galax Sonar 01 Gaming Headset USB 7.1 Kanal RGB Oyuncu Kulaklığı (GLX-HGS015USRGR0-GXLG) | Teknobiyotik
Merhaba, sorum başlıkta da belirttiğim gibi. Galax sonar 01 7.1 kulaklık 179 TL'ye satın alınır mı? Galax Sonar 01 Gaming Headset USB 7.1 Kanal RGB Oyuncu Kulaklığı (GLX-HGS015USRGR0-GXLG) | Teknobiyotik
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.929 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 3 Kasım 2021 #2 Galax Sonar 02 Gaming Headset USB 7.1 Kanal RGB Oyuncu Kulaklığı - Beyaz (GLX-HGS025CSRGR0-GXLG) - Kulaklık - Ses - Görüntü Ürünleri - Çevre Birimleri | Teknobiyotik Dark GH100 Stereo Gaming Headset www.teknobiyotik.com Bunu almak daha iyi olabilir. Görünüşü ve şekli daha iyi ve aynı fiyatta.
Galax Sonar 02 Gaming Headset USB 7.1 Kanal RGB Oyuncu Kulaklığı - Beyaz (GLX-HGS025CSRGR0-GXLG) - Kulaklık - Ses - Görüntü Ürünleri - Çevre Birimleri | Teknobiyotik Dark GH100 Stereo Gaming Headset www.teknobiyotik.com Bunu almak daha iyi olabilir. Görünüşü ve şekli daha iyi ve aynı fiyatta.
we1N Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 370 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #3 Motionless IN White dedi: Galax Sonar 02 Gaming Headset USB 7.1 Kanal RGB Oyuncu Kulaklığı - Beyaz (GLX-HGS025CSRGR0-GXLG) - Kulaklık - Ses - Görüntü Ürünleri - Çevre Birimleri | Teknobiyotik Dark GH100 Stereo Gaming Headset www.teknobiyotik.com Bunu almak daha iyi olabilir. Görünüşü ve şekli daha iyi ve aynı fiyatta. Genişletmek için tıkla... Konu sahibinin şekil şemal sorduğunu düşünmüyorum
Motionless IN White dedi: Galax Sonar 02 Gaming Headset USB 7.1 Kanal RGB Oyuncu Kulaklığı - Beyaz (GLX-HGS025CSRGR0-GXLG) - Kulaklık - Ses - Görüntü Ürünleri - Çevre Birimleri | Teknobiyotik Dark GH100 Stereo Gaming Headset www.teknobiyotik.com Bunu almak daha iyi olabilir. Görünüşü ve şekli daha iyi ve aynı fiyatta. Genişletmek için tıkla... Konu sahibinin şekil şemal sorduğunu düşünmüyorum
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.615 Makaleler 3 Çözümler 59 3 Kasım 2021 #4 Gerçek indirim olduğunu düşünmüyorum. Tercihim bu yönde: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
Gerçek indirim olduğunu düşünmüyorum. Tercihim bu yönde: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
SP-XeoN Megapat Katılım 26 Şubat 2017 Mesajlar 343 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #5 emircanunlts dedi: Gerçek indirim olduğunu düşünmüyorum. Tercihim bu yönde: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Hiç zikredildiğini görmediğim bir ürün doğrusu. Neden öneriyorsunuz?
emircanunlts dedi: Gerçek indirim olduğunu düşünmüyorum. Tercihim bu yönde: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Hiç zikredildiğini görmediğim bir ürün doğrusu. Neden öneriyorsunuz?
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.615 Makaleler 3 Çözümler 59 3 Kasım 2021 #6 SP-XeoN dedi: Hiç zikredildiğini görmediğim bir ürün doğrusu. Neden öneriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ben de sizin attığınız ürünü hayatımda hiç görmedim. F/P kulaklıklar arasında en çok önerilen kulaklıktır Gamenote. Forumda araştırma yapabilirsiniz.
SP-XeoN dedi: Hiç zikredildiğini görmediğim bir ürün doğrusu. Neden öneriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ben de sizin attığınız ürünü hayatımda hiç görmedim. F/P kulaklıklar arasında en çok önerilen kulaklıktır Gamenote. Forumda araştırma yapabilirsiniz.
SP-XeoN Megapat Katılım 26 Şubat 2017 Mesajlar 343 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #7 emircanunlts dedi: Ben de sizin attığınız ürünü hayatımda hiç görmedim. F/P kulaklıklar arasında en çok önerilen kulaklıktır Gamenote. Forumda araştırma yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu kulaklığın gözüme çarpan tek noktası Galax markasının ürünü olması tanınan bir marka olması. Tabii ki Galax kulaklık konusunda nasıldır bilmiyorum genel olarak bahsettim. Gamenote kulaklığı inceleyeceğim teşekkür ederim.
emircanunlts dedi: Ben de sizin attığınız ürünü hayatımda hiç görmedim. F/P kulaklıklar arasında en çok önerilen kulaklıktır Gamenote. Forumda araştırma yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu kulaklığın gözüme çarpan tek noktası Galax markasının ürünü olması tanınan bir marka olması. Tabii ki Galax kulaklık konusunda nasıldır bilmiyorum genel olarak bahsettim. Gamenote kulaklığı inceleyeceğim teşekkür ederim.
4 463895 Kilopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 3.506 Makaleler 7 Çözümler 35 Yer İstanbul 3 Kasım 2021 #8 SP-XeoN dedi: Hiç zikredildiğini görmediğim bir ürün doğrusu. Neden öneriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Forumda ve bu bütçede çok popüler. Listeye ekleyin derim.
SP-XeoN dedi: Hiç zikredildiğini görmediğim bir ürün doğrusu. Neden öneriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Forumda ve bu bütçede çok popüler. Listeye ekleyin derim.
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #9 emircanunlts dedi: Gerçek indirim olduğunu düşünmüyorum. Tercihim bu yönde: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Gerçekten iyi bir kulaklık mı?
emircanunlts dedi: Gerçek indirim olduğunu düşünmüyorum. Tercihim bu yönde: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Gerçekten iyi bir kulaklık mı?
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.615 Makaleler 3 Çözümler 59 3 Kasım 2021 #10 AirLife dedi: Gerçekten iyi bir kulaklık mı? Genişletmek için tıkla... F/P olarak, evet.