Galax Sonar 01 7.1 kulaklık 179 TL'ye alınır mı?

Anakartınız Bluetooth destekliyorsa kullanabilirsiniz fakat onun dışında programlar aracılığı dışında kullanamazsınız.

Eğer amacınız oyun vesaire oynamaksa, kablosuz almanın anlamı yok.
Telefonumda da kulakiçi kulaklık kullanıyorum ve çok vakit geçirdiğim için kirleniyo sürekli temizlemekle uğraşıyorum o yüzden kulaküstü bi kablosuz edinebilirsem çok faydalı olur ama bütçem kısıtlı ve anakartımda da bluetooth desteği yok b450m s2h

Telefonumda da kulakiçi kulaklık kullanıyorum ve çok vakit geçirdiğim için kirleniyo sürekli temizlemekle uğraşıyorum o yüzden kulaküstü bi kablosuz edinebilirsem çok faydalı olur ama bütçem kısıtlı ve anakartımda da bluetooth desteği yok b450m s2h
Attığım kulaklık telefon için uyumlu fakat bilgisayarınız için uyumlu değil.

Bilgisayar için belirli programlarla yine bağlarsınız ama çok sıkıntı çekersiniz, tatmin olmayabilirsiniz.

Alınabilir fiyatı 150 TL olsa daha iyi olurmuş. Piyasa degeri 300-350 TL eder aslında. 600 TL yazıp indirim ile 180 TL'ye düşmüş gözüyle bakmayın. Bu kulaklıgın ederi aslında Max 350 TL şu an.

Galax markasının kulaklık kısmını bilmiyorum. Tek bildiğim kısım çok köklü bir firma olduğu, 179 TL'ye satın aldım belki bir inceleme dahi yazarım. Bu kulaklık hakkında hiçbir Türkçe içerik yok.

Galax markasının kulaklık kısmını bilmiyorum. Tek bildiğim kısım çok köklü bir firma olduğu, 179 TL'ye satın aldım belki bir inceleme dahi yazarım. Bu kulaklık hakkında hiçbir Türkçe içerik yok.

Beni çok kararsız bırakan bir kulaklık oldu. . Tek beni çeken yanı Galax marka olmasının dışında Galax 01 ve 02 kulaklıkların tasarımlarıda gerçekten çok iyi. Pedlerin görüntüsü 50-150 liralık kulaklıkları andırıyor. Kullanıp görmek gerek. Ama 2 seçenek var, 580 TL'den indirimle 180 TL'Ye alınacak en iyi kulaklıkta olabilir. Yada gerçekten ederi 200 TL olan sıradan bir kulaklıkta olabilir... Bu konuda biraz kararsız kaldım yoksa bende alırdım.

Beni çok kararsız bırakan bir kulaklık oldu. Tek beni çeken yanı Galax marka olmasının dışında Galax 01 ve 02 kulaklıkların tasarımları da gerçekten çok iyi. Pedlerin görüntüsü 50-150 liralık kulaklıkları andırıyor. Kullanıp görmek gerek. Ama 2 seçenek var, 580 TL'den indirimle 180 TL'ye alınacak en iyi kulaklıkta olabilir. ya da gerçekten ederi 200 TL olan sıradan bir kulaklıkta olabilir... Bu konuda biraz kararsız kaldım yoksa bende alırdım.

İnceleme yazacağım, gelecek günlerde takip edebilirsiniz.
Beni çok kararsız bırakan bir kulaklık oldu. Tek beni çeken yanı Galax marka olmasının dışında Galax 01 ve 02 kulaklıkların tasarımları da gerçekten çok iyi. Pedlerin görüntüsü 50-150 liralık kulaklıkları andırıyor. Kullanıp görmek gerek. Ama 2 seçenek var, 580 TL'den indirimle 180 TL'ye alınacak en iyi kulaklıkta olabilir. ya da gerçekten ederi 200 TL olan sıradan bir kulaklıkta olabilir... Bu konuda biraz kararsız kaldım yoksa bende alırdım.

Beyefendi geldi.

Beyefendi geldi.

Dosya Ekleri

• IMG_20211105_164814.jpg
    IMG_20211105_164814.jpg
    68,2 KB · Görüntüleme: 115
Son düzenleme:
Hayırlı olsun. Kulaklıgın ilk izlenimi nasıl?

Plastik kısımlar çok kötü değil ama benim diğer kulaklığım Sony WH-1000xm3 2.300 TL değerinde bir kulaklık daha önce oyuncu olarak tabir edilen kulaklıkta satın almadım. RGB gayet güzel, metal kısmı güzel, kulak pedi ve üst pedi ortalama, kablosunun uzunluğu iyi, ancak ekran kartını daha almadığım için kullanmadım.

Plastik kısımlar çok kötü değil ama benim diğer kulaklığım Sony WH-1000xm3 2.300 TL değerinde bir kulaklık daha önce oyuncu olarak tabir edilen kulaklıkta satın almadım. RGB gayet güzel, metal kısmı güzel, kulak pedi ve üst pedi ortalama, kablosunun uzunluğu iyi, ancak ekran kartını daha almadığım için kullanmadım.

Yapı olarak Hyper X Cloud II'ye benziyor. Rahat bir kulaklık olmasını umuyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı