Klavyem kırıldı, yeni klavye alacağım. O fiyat bandında klavye öneriniz var mı? Galax mavi Switch ama bu fiyat civarlarında kırmızı Switch veya daha sessiz bir klavye önerirseniz çok iyi olur. Benim için sessiz olması önemli.
Hocam Trust GXT 890'ın klavye tuşları belirli bir zamandan sonra aşınıp siliniyor. Galaxy Stealth 03 forumda genel olarak önerilen bir klavye, kullananlar memnun.
Hocam Trust GXT 890'ın klavye tuşları belirli bir zamandan sonra aşınıp siliniyor. Galaxy Stealth 03 forumda genel olarak önerilen bir klavye, kullananlar memnun.
Geçenlerde 350-400TL arasında satılıyordu, stoklar erimiş galiba. Fiyatı baya artmış. Eski fiyatı olsa kesinlikle Trust tercih ederdim ben. Hollanda menşeili çok sağlam bir firma.
Onun Switch'leri sorunlu. Outemu olması yetmiyor. Outemu'nun MX Switch'leri sorunlu. Gamepower ve Rampage ürünlerinde de gördüğümüz Switch'in aynısı. Bildiğim en ucuz ve iyi red Switch klavye Calypso. Onun harici konuya gelirsek Stealth 03 alınır.
En ucuz Gamepower Calypso RGB Optik Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Calypso RGB Optik Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.383,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Onun Switch'leri sorunlu. Outemu olması yetmiyor. Outemu'nun MX Switch'leri sorunlu. Gamepower ve Rampage ürünlerinde de gördüğümüz Switch'in aynısı. Bildiğim en ucuz ve iyi red Switch klavye Calypso. Onun harici konuya gelirsek Stealth 03 alınır.
En ucuz Gamepower Calypso RGB Optik Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Calypso RGB Optik Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.383,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Açıkçası GamePower'ın teknik servisini beğenmiyorum. Ürün alırken arkasında sağlam bir firma var mı ona bakmak önemli. Ayrıca onlarca kişiye Cada aldırdım, daha bir sorun yaşayana rastlamadım. Bu bütçelerde Switch sorunları çok normal zaten. En azından sağlam yerden almak en iyisidir.
Ayrıca kötü örnek olarak gösterdiğiniz Rampage markasının teknik servisi çoğu bilindik markaya taş çıkarır nitelikte. Yine de adı çıktığı için kullanmadığım ürünlerini tavsiye etmiyorum kimseye. Sıkıntısız kullanıp memnun kaldığım çok ürünü oldu. Örnek konularım:
Herkese selam. Bu yazı ibret-i alem için yazılmıştır. Siz siz olun sakın bu durumun bağımlısı olmayın. Ben önceden basit klavyeler kullanırdım. Harçlığımın az olmasından gerek. İlk sağlam klavye deneyimim aslında 2010 yılında A4Tech X7 G800V ile başladı. Hala kullandığım en dayanıklı klavye...
Kulaklık bende yaklaşık 2 senedir bulunmakta. İlk başta gerçekten beni çok cezbetmişti. Yeni çıktığı zamanlara yakındı aldığımda. Yanında 2 adet daha Rampage ürün almıştım. Mekanik klavye ve fare. İkisi de hala çalışır durumda. Ama hepsini de 2 ay önceye kadar değiştirdiğimi belirteyim...