Galax Stealth 03 alınır mı?

Daha fazla  
Klavyem kırıldı, yeni klavye alacağım. O fiyat bandında klavye öneriniz var mı? Galax mavi Switch ama bu fiyat civarlarında kırmızı Switch veya daha sessiz bir klavye önerirseniz çok iyi olur. Benim için sessiz olması önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Trust GXT 890 Cada modeli var o civarlarda. Önerebileceğim güzel bir model. Outemu red Switch kullanıyor klavye.

Onun Switch'leri sorunlu. Outemu olması yetmiyor. Outemu'nun MX Switch'leri sorunlu. Gamepower ve Rampage ürünlerinde de gördüğümüz Switch'in aynısı. Bildiğim en ucuz ve iyi red Switch klavye Calypso. Onun harici konuya gelirsek Stealth 03 alınır.

Onun Switch'leri sorunlu. Outemu olması yetmiyor. Outemu'nun MX Switch'leri sorunlu. Gamepower ve Rampage ürünlerinde de gördüğümüz Switch'in aynısı. Bildiğim en ucuz ve iyi red Switch klavye Calypso. Onun harici konuya gelirsek Stealth 03 alınır.
Açıkçası GamePower'ın teknik servisini beğenmiyorum. Ürün alırken arkasında sağlam bir firma var mı ona bakmak önemli. Ayrıca onlarca kişiye Cada aldırdım, daha bir sorun yaşayana rastlamadım. Bu bütçelerde Switch sorunları çok normal zaten. En azından sağlam yerden almak en iyisidir.

Ayrıca kötü örnek olarak gösterdiğiniz Rampage markasının teknik servisi çoğu bilindik markaya taş çıkarır nitelikte. Yine de adı çıktığı için kullanmadığım ürünlerini tavsiye etmiyorum kimseye. Sıkıntısız kullanıp memnun kaldığım çok ürünü oldu. Örnek konularım:

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı