İleri geri yapmalısınız. Yavaş yavaş yapınız.Klavyenin yanında gelen siyah Switch'leri takmak istiyorum ancak üstünde olan Switch'ler bir türlü çıkmıyor. Çok uğraştım kırarım, diye korkuyorum. Nasıl çıkarabilirim?
İleri geri yapmalısınız. Yavaş yavaş yapınız.Klavyenin yanında gelen siyah Switch'leri takmak istiyorum ancak üstünde olan Switch'ler bir türlü çıkmıyor. Çok uğraştım kırarım, diye korkuyorum. Nasıl çıkarabilirim?
Düz asıl, lehim yok.Yani lehim falan olayı yok değil mi zorlayınca çıkar.
Hocam hotswappable klavye olduğundan değiştirince lehim yapmanıza gerek kalmıyor diye biliyorum. Benimde daha yeni aldım, yeni geldi klavye ve değiştirmeye korkuyorum fakat böyle yapılıyor.
Düz asıl, lehim yok.
hah sonunda çıktı hocam uzun uğraşlar sonucu.Hocam yine deniyorum ancak olmuyor asla çıkmıyor.
Hocam switch değişecekseniz dikkat edin az önce pinini yamulttum iki tanesinin çıkartırken pini yamulursa elinizle/pense ile düzeltin.Hocam yine deniyorum ancak olmuyor asla çıkmıyor.
hah sonunda çıktı hocam uzun uğraşlar sonucu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.