Galax vs Asus RTX3080

CarryLeMore

Hectopat
Daha fazla  
Galax RTX3080 Seious Gaming SG Edition
ASUS TUF RTX 3080
Sizce hangi kartı sistemimde kullanmalıyım? Performans farkı olur mu, ısı durumlarında fark var mı, görünüş olarak Galax daha hoş gibi geldi.
Şu anda Asus takılı ve nasıl göründüğünün fotoğraflarını bıraktım, arkadaki kablo dağınıklığının kusuruna bakmayın daha üzerinde çalıştığım için toparlamadım.
(Dikey ekran kartı aparatı pci v3 desteklediği için 3te kullanıyorum bir etkisi olur mu bilmediğimden belirtmek istedim)

Dosya Ekleri

• tempImage9b0zR3.png
    tempImage9b0zR3.png
    2 MB · Görüntüleme: 101
  • tempImagem9kPMw.png
    tempImagem9kPMw.png
    2,1 MB · Görüntüleme: 92
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam merhaba bende indirimle 16 k ya ASUS TUF RTX 3080 kartını aldım sizin kartta LHR ibaresi var mı performans nasıl.
Ve kullandığınız kasa modeli nedir bende yeni PC toplayacağım kasanız çok hoş şu an satışta var ise link bırakır mısınız?

Hocam merhaba bende indirimle 16 k ya ASUS TUF RTX 3080 kartını aldım sizin kartta LHR ibaresi var mı performans nasıl.
Ve kullandığınız kasa modeli nedir bende yeni PC toplayacağım kasanız çok hoş şu an satışta var ise link bırakır mısınız?

Teşekkürler hocam beğenmenize sevindim.
Kartım LHR hocam ve LHR bir performans düşürmez diye biliyorum ancak kartın soğutma performansı iyi değil Galax'tan aşırı memnunum en çok yükte 100 fanda ASUS 100 derece iken Galax %80 fanda 84 derece çalışıyor.
Kasa olarak Gamepower WarCry kullanmaktayım. Ek olarak Dark'ın ARGB şeritlerini kasanın camının vidalandığı demirlerin arkasına saklayarak yapıştırdım.

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam beğenmenize sevindim.
Kartım LHR hocam ve LHR bir performans düşürmez diye biliyorum ancak kartın soğutma performansı iyi değil Galax'tan aşırı memnunum en çok yükte 100 fanda ASUS 100 derece iken Galax %80 fanda 84 derece çalışıyor.
Kasa olarak Gamepower warcry kullanmaktayım. Ek olarak Dark'ın ARGB şeritlerini kasanın camının vidalandığı demirlerin arkasına saklayarak yapıştırdım.

Teşekkürler kasa çok hoş bundan alabilirim ASUS kartın soğutma dışında oyun performansı nasıl
Çok eksisi var mı kartın
Yoksa o kadar olabilir diyeceğimiz şeyler mi
Malum 3080'ler 20-25k üzeri fiyatta ve bunu 16k ya almış bulundum
Çok mu kötü kart yoksa işini iyi yapıyor mu?
XFX RX7800 yerine ASUS diye RTX TUF 3080 aldım.

Isı dışında bir eksisi yok kartın hocam. 3080 20-25k fiyatların bakmayın onun yerine 3-4 aylık mining yapılmış 3090LARI 20 bine bulabiliyorsunuz daha sağlam soğutmalıları 22500 falan bulunuyor ben 3090a geçiş yaptım hiçbir performans kaybı ısı problemi olmadan kullanıyorum 3 ay miningde kullanılmış tertemiz garantili cihaz. 3080'den bahsediyoruz kötü olma gibi bir olasılığı yok kartın, piyasadaki en güçlü kartlardan biri sonuçta.

Isı dışında bir eksisi yok kartın hocam. 3080 20-25k fiyatların bakmayın onun yerine 3-4 aylık mining yapılmış 3090LARI 20 bine bulabiliyorsunuz daha sağlam soğutmalıları 22500 falan bulunuyor ben 3090a geçiş yaptım hiçbir performans kaybı ısı problemi olmadan kullanıyorum 3 ay miningde kullanılmış tertemiz garantili cihaz. 3080'den bahsediyoruz kötü olma gibi bir olasılığı yok kartın, piyasadaki en güçlü kartlardan biri sonuçta.

Teşekkürler.
İki seçeneğim vardı ya ASUS TUF 3080 alacaktım.
Ya XFX 6800.
İkisi aynı fiyatta hatta XFX 1K daha ucuzdu seçimimi 3080'den yana yaptım umarım 2K 4K da sağlam performans alırım
Sonuçta en üst seviye kart bunun bir üstü 3080 Ti

Zamanında GTX 1080'i alamadım böyle indirimlerde gittim 2K 1060'a verdim.
Bu hatayı bir daha yapmamak icin bu sefer güzel indirim oldu aldım RTX 3080'i 🙂😊

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı