Galax vs Colorful 4070 Super hangisi alınmalı?

1712829157341.png


Soğutma tier listi bu şekilde
 
Birkac hafta öncesine kadar siz bana "Ne kadar ısınacakki ucuz olanı alsın" diyordunuz, Galax 2 fan vs Gigabyte eagle 3 fan konusunda, ve aralarında sadece 1000 TL gibi bir fiyat farkı vardı.

Gigabyte eagle o kadar iyi bir model değilki? Hala dediğimin arkasındayım, zaten eagle la Galax'ın o modeli aynı segment ama iGame Ultra ile aynı değil

1712830754192.png
 
Son düzenleme:
Galax 4080 Super aldım ben de ve ısınıyor. Hele biraz manuel OC yapın kart çok verimli soğumuyor. Devasa olmasına rağmen. Şuanki aklım olsa 10K daha verir AORUS alırdım. Çünkü uzun süre kullanmayı düşünüyorum. Bellek hızları verimlilik ısı herşey farkediyor.
Sende ise fiyat farkı zaten çok değil. Çok olsa belki düşünürsün değer mi diye ama 1.5K daha fazla verir Colorful alırdım ben. Buradaki arkadaşlar OC vs yapınca o Galax kartı neredeyse kullanamayacağını çok dikkate almıyor. Çünkü kart 70 dereceleri rahat geçiyor. Fanboyluğa gerek yok. Uzun süre kullanacağım diyorsan parayı yükseltip daha iyi olanı al, ama zaten ileride değişeceğim dersen Galax alabilirsin. Colorful'un Battle Ax serisinin de soğutması iyi felan değil. Galax'tan da iyi bir soğutma performansı bekleme ayrıca biraz sesli çalışır. Ama ULTRA serisi denemeye değer. Hiç yoktan beğenmezsen iade edersin ve kart burada anlatılanlar gibi mi değil mi görmüş olursun. (Şahsi yorumlarım.)
 

Geri
Yukarı