Galax vs PNY RTX 4070 Ti

Tam yükte kaç dereceyi gördünüz acaba vaktiniz varsa inceleme ve gözlemlerinizi paylaşırmısınız bizlerle.
Şu ana kadar maksimum 60-65 derece civarı gördüm.

Kartı aşırı zorlayacak en tepe oyunları henüz oynamadım. En tepeye yakın oyunlar oynadım sadece.

Ama bu model diğer marka / modellere göre daha sessiz ve serin çalışıyor, genel kanı bu yönde.

Kartın tamamen aynısı ama OC olan modelinin termal incelemesine bir bakın isterseniz:

Kartı aşırı zorlayacak en tepe oyunları henüz oynamadım. En tepeye yakın oyunlar oynadım sadece.

Ama bu model diğer marka / modellere göre daha sessiz ve serin çalışıyor, genel kanı bu yönde.

Kartın tamamen aynısı ama OC olan modelinin termal incelemesine bir bakın isterseniz:

Kartınızdan memnun musunuz hala ? Ve ısı değeri 65 üstüne çıkıyor mu tam güçte ?

Kartınızdan memnun musunuz hala ? Ve ısı değeri 65 üstüne çıkıyor mu tam güçte ?
Tiger1'in sorusunu bende merak ediyorum.
Pny ile galax arasında gidip geliyorum bende.
Fakat Tİ değil, normal 4070 almayı düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı