rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 9 Haziran 2018 #1 Merhabalar Sizce linkteki ürün sorun çıkarır mı? Kullanan var mı? Önermek için soruyorum. Link: GALAXY 8GB 2 GeForce GTX 1070 Ti EX 256-bit GDDR5 DVI-D HDMI 2.0b 3 x DP 1.4 Ekran Kartı 70ISH6DHM9XKB - Nanokatalog Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2018
Merhabalar Sizce linkteki ürün sorun çıkarır mı? Kullanan var mı? Önermek için soruyorum. Link: GALAXY 8GB 2 GeForce GTX 1070 Ti EX 256-bit GDDR5 DVI-D HDMI 2.0b 3 x DP 1.4 Ekran Kartı 70ISH6DHM9XKB - Nanokatalog
Mevlüt Çetinkaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2017 Mesajlar 2.448 Makaleler 5 Çözümler 7 Yer Sancaktepe/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçı 9 Haziran 2018 #2 Bence alınabilir. Perakende ve Toptan Bilgisayar, Parça Satışı - Nanokatalog üzerinden alacağınız ürünlerin resmi Türkiye garanti yok. Perakende ve Toptan Bilgisayar, Parça Satışı - Nanokatalog onarımı mümkün sorunlar için yurtdışına gönderiyordu galiba. Onarımı mümkün olmayan ürünler için değişim veya para iadesi yapıyor. Yanlış bilgi vermek istemiyorum. Perakende ve Toptan Bilgisayar, Parça Satışı - Nanokatalog için benim bilgim bu şekilde. Bu yüzden bunu dikkate olarak alın.
Bence alınabilir. Perakende ve Toptan Bilgisayar, Parça Satışı - Nanokatalog üzerinden alacağınız ürünlerin resmi Türkiye garanti yok. Perakende ve Toptan Bilgisayar, Parça Satışı - Nanokatalog onarımı mümkün sorunlar için yurtdışına gönderiyordu galiba. Onarımı mümkün olmayan ürünler için değişim veya para iadesi yapıyor. Yanlış bilgi vermek istemiyorum. Perakende ve Toptan Bilgisayar, Parça Satışı - Nanokatalog için benim bilgim bu şekilde. Bu yüzden bunu dikkate olarak alın.
inPijamas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2018 Mesajlar 3.247 Makaleler 6 Çözümler 8 Yer Tir ná Lia 9 Haziran 2018 #3 Mevlüt Çetinkaya dedi: Bence alınabilir. Perakende ve Toptan Bilgisayar, Parça Satışı - Nanokatalog üzerinden alacağınız ürünlerin resmi Türkiye garanti yok. Perakende ve Toptan Bilgisayar, Parça Satışı - Nanokatalog onarımı mümkün sorunlar için yurtdışına gönderiyordu galiba. Onarımı mümkün olmayan ürünler için değişim veya para iadesi yapıyor. Yanlış bilgi vermek istemiyorum. Perakende ve Toptan Bilgisayar, Parça Satışı - Nanokatalog için benim bilgim bu şekilde. Bu yüzden bunu dikkate olarak alın. Genişletmek için tıkla... Evet, distribütör garantisi gibi düşünün. 21 İş günü içinde sorun halledilmezse mecburi olarak sıfırını yada fatura tutarını iade etmeleri gerekiyor.
Mevlüt Çetinkaya dedi: Bence alınabilir. Perakende ve Toptan Bilgisayar, Parça Satışı - Nanokatalog üzerinden alacağınız ürünlerin resmi Türkiye garanti yok. Perakende ve Toptan Bilgisayar, Parça Satışı - Nanokatalog onarımı mümkün sorunlar için yurtdışına gönderiyordu galiba. Onarımı mümkün olmayan ürünler için değişim veya para iadesi yapıyor. Yanlış bilgi vermek istemiyorum. Perakende ve Toptan Bilgisayar, Parça Satışı - Nanokatalog için benim bilgim bu şekilde. Bu yüzden bunu dikkate olarak alın. Genişletmek için tıkla... Evet, distribütör garantisi gibi düşünün. 21 İş günü içinde sorun halledilmezse mecburi olarak sıfırını yada fatura tutarını iade etmeleri gerekiyor.
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 9 Haziran 2018 #4 Tekil fiyatıysa şüphe duyulacak cinsten cazip fiyattan satılıyor olması düşündürücü duruyor. Sonuçta aynı sitede Zotac 1070 Mini hariç en hesaplı 1070 fiyatlarından bile ucuz görünüyor.
Tekil fiyatıysa şüphe duyulacak cinsten cazip fiyattan satılıyor olması düşündürücü duruyor. Sonuçta aynı sitede Zotac 1070 Mini hariç en hesaplı 1070 fiyatlarından bile ucuz görünüyor.