Galaxy 1070 Ti EX alınır mı?

Bence alınabilir.
Perakende ve Toptan Bilgisayar, Parça Satışı - Nanokatalog üzerinden alacağınız ürünlerin resmi Türkiye garanti yok.
Perakende ve Toptan Bilgisayar, Parça Satışı - Nanokatalog onarımı mümkün sorunlar için yurtdışına gönderiyordu galiba. Onarımı mümkün olmayan ürünler için değişim veya para iadesi yapıyor.

Yanlış bilgi vermek istemiyorum. Perakende ve Toptan Bilgisayar, Parça Satışı - Nanokatalog için benim bilgim bu şekilde. Bu yüzden bunu dikkate olarak alın.

Bence alınabilir.
Perakende ve Toptan Bilgisayar, Parça Satışı - Nanokatalog üzerinden alacağınız ürünlerin resmi Türkiye garanti yok.
Perakende ve Toptan Bilgisayar, Parça Satışı - Nanokatalog onarımı mümkün sorunlar için yurtdışına gönderiyordu galiba. Onarımı mümkün olmayan ürünler için değişim veya para iadesi yapıyor.

Yanlış bilgi vermek istemiyorum. Perakende ve Toptan Bilgisayar, Parça Satışı - Nanokatalog için benim bilgim bu şekilde. Bu yüzden bunu dikkate olarak alın.

Evet, distribütör garantisi gibi düşünün. 21 İş günü içinde sorun halledilmezse mecburi olarak sıfırını yada fatura tutarını iade etmeleri gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı