Galaxy A10 vs Galaxy M10

Huawei P smart 2019 ve Honor 10 Lite arasında Honor 10 Lite 24 MP kamera P Smart 2019 ise 64 GB hafıza artısı var ona göre seç.
Önerim P Smart 2019 veya Honor 10 Lite almanız performans olarak çok üstünler kamerada ise dış mekanda P Smart 2019 ve Honor 10 Lite daha iyi çekiyor iç mekenda A10 ile M20 daha iyi çekiyor.
Kamera önemsemiyorum işlemci ve ram bakımından sormuştum. Telefon işlemcilerinden pek anlamıyorum
P Smart 2019 önerimdir.
Ram konusunda çok daha iyiymiş şimdi baktım p smart'a. A10 un işlemcisi mi daha iyi Huawei P Smart 2019 mu

Son düzenleme:
Kamera önemsemiyorum işlemci ve ram bakımından sormuştum. Telefon işlemcilerinden pek anlamıyorum

Ram konusunda çok daha iyiymiş şimdi baktım p smart'a. A10 un işlemcisi mi daha iyi Huawei P Smart 2019 mu
Bende P Smart 2019 kullanıyorum Honor 10 Lite ile aynı işlemci Kirin 710 kullanıyor PUBG HD yüksek ayarlarda rahatça oynuyorum ve Asphalt 9 yüksek ayarlarda rahatça oynuyorum.

Bende P Smart 2019 kullanıyorum Honor 10 Lite ile aynı işlemci Kirin 710 kullanıyor PUBG HD yüksek ayarlarda rahatça oynuyorum ve Asphalt 9 yüksek ayarlarda rahatça oynuyorum.
Chipset'leri değişik onun önemi ne tam olarak ? Büyük ihtimal Huawei alıcam. Vatan 22:00 da gece indirimleri yapıyor belki girer 1600 civarına alabilirim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı