Galaxy A127F/DS için Custom ROM önerisi

Hocam Odin modu var diye biliyorum bende eski cihazdı galiba bunda nasıl girilyor bilmiyor ADB üzerinden devices yazdım kontrol için sizce doğru mu?
1727448507217.png

Samsung'ta Fastboot iyi çalışmıyor diye hatırlıyorum, cihazı Fastboot moduna sokup fastboot devices yazabilir misiniz?

Hocam ADB reboot Fastboot yazıyorum cihaz yeniden başlıyor fakat Fastboot'a girmiyor.

He okey hocam ADB reboot bootloader ile Fastboot girdi.

Entering Fastboot mode.

Yazıyor yukarıda kırmızı yazı ile o kadar.

Hocam cihazı görmüyor büyük ihtimalle ADB driver eksik onu kuracağım şimdi Aygıt Yöneticisi kısmında sadece Android gözüküyor.

Hocam maalesef driver bulamadım

Hocam hallettim.

Baktım hocam olmuyor geçiremiyorum ChatGPT'ye sordum Odin moduna ADB ile geçirebilir miyim diye "adb reboot download" komutu ile geçirebilirsin dedi. Geçirdim ve recovery yükledim hocam.

1727450353814.png

Şimdi ne yapmam gerek hocam. @Maomao

Son düzenleme:
Resmi TWRP sitesindeki Hindistan modeli için. (MediaTek) onu kullanmayın.

Cihazda Fastboot kapatılmış o zaman. @Heribert Yavuz hocalarımız bir baksın konunuza.

Çalışan TWRP bulduktan sonra, Fastboot'lu Recovery yapmaya gerek yok.

Img dosyasını telefonunuza TWRP modundayken aktarıp, install > altta olan select image ardından attığınız dosyayı seçip System image yazıyor mu kontrol edin.

Hocam :) işim çıktı gitmem gerekti fakat recovery.img dosyasını yazdırdıktan sonra telefon kilitlendi Odin modunda vbmeta hatası verdi şimdi stock ROM yükleyeceğim telefonu açacağım vbmeta olayını halledeceğim bilen biri varsa vbmeta hakkında yardımcı olursa sevinirim.

Resmi TWRP sitesindeki Hindistan modeli için. (MediaTek) onu kullanmayın.

Çalışan TWRP bulduktan sonra, Fastboot'lu recovery yapmaya gerek yok.

Hocam şimdi tam olarak ne yapmam gerek.

@Heribert Yavuz hocam şimdi geldim bilgisayara oturdum telefon hala downloading kaldı attığınız dosyayı indireceğim fakat indiremiyorum Telegram sağ olsun hesabım olmadığı için bana direk dosyayı atma imkanınız var mıdır?

hocam attığınız dosyayı flashladım fakat vbmeta hatası aldım

Son düzenleme:
Size önceki sayfada attığım TWRP için vbmeta dosyası oluşturma rehberine göre gidip vbmeta dosyası oluşturup deneyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı