Galaxy A20 PUBG'de çok donuyor

Hocam çok uğraşmışsınız ya :(
Olsun en azından telefon soft brick olmamış.

Eğer bu hâliyle idare ederim derseniz stock ROM'dan şaşmayın ama Custom ROM'u denemek istiyorsanız tercih sizin...
Zaten Custom ROM'da sıkıntı çıkarsa stock roma rahatlıkla dönebilirsiniz.

Benim tahminimce Custom ROM ile stock ROM arasında 7-10 FPS rahat oynar 😃

Reis kusura bakma her şeyi sana soruyorum
Işi bilene ver diye hadis-i şerif var o yüzden.

Cihaz çöp olmadıya uğraşmak umurumda değil.

Soft brick diyosun brick ile soft brick aynı şey mi ve telefon brick olursa düzeltebilir miyim?

Bu ROM'da çok derdim yok amma gelecek zamanda daha da kötüleşebilir işte o zaman costum roma geçmeye çalışırım costum ROM'da cihaz daha iyi performans verir diyosun yani.

Bu cihaza uygun birçok costum ROM vardır en iyi performans veren hangisi ise onu atacağım dosyalarımın ve kişisel verilerimin güvenliği konusunda bir sıkıntı olmaz değil mi?

Reis kusura bakma her şeyi sana soruyorum.
Işi bilene ver diye hadis-i şerif var o yüzden.

Cihaz çöp olmadıya uğraşmak umurumda değil.

Soft brick diyosun brick ile soft brick aynı şey mi ve telefon brick olursa düzeltebilir miyim?

Bu ROM'da çok derdim yok amma gelecek zamanda daha da kötüleşebilir işte o zaman costum roma geçmeye çalışırım costum ROM'da cihaz daha iyi performans verir diyosun yani.

Bu cihaza uygun birçok costum ROM vardır en iyi performans veren hangisi ise onu atacağım dosyalarımın ve kişisel verilerimin güvenliği konusunda bir sıkıntı olmaz değil mi?

Yok hocam ne kusuru estağfurullah.

Cihaz soft brick olursa stock ROM ile kurtarabiliriz lakin hard brick olursa anakart tamiri gerekir.
Anakartı oynanmış bir telefonun ne kadar performans vereceği az buçuk ortada.

Dediğiniz gibi bu stock ROM ileriki zamanlarda yavaşlamaz.
Samsung One UI arayüzünü kullanıyor ve
One UI insana Android kullandığını unutturuyor :)
O derece stabil ve hızlı.

Custom ROM olayına gelecek olursak;
Bazı Custom ROM'lar stock ROM'dan bile daha iyidir ama bir takım Custom ROM'lar ise berbatttırr.

Güvenlik konusunda ise Custom roma kesinlikle güvenmeyin bu konuda sizi çok üzer.
+ Bankacılık işlemlerini yapamazsınız. :(

Şahsen bana soracak olursanız önceki alıntımda da dediğim gibi eğer stock ROM'un performansı sizi az buçuk idare ederse Custom roma geçmeyin.
Yok ben illede Custom ROM kullanacağım derseniz yeni bir konu açın ve beni etiketleyin sonuna kadar size yardımcı olurum 😃

İyi sosyaller !

Benim sattığım a50 bile kasmasından dolayı oynatmıyordu. Tek çözüm telefonu değiştirmek. O telefon ile ne yaparsan yap iyi performans vermez.
Doğru daha fazla uğraşıp telefonu brick yapmaya gerek yok napalım nasibimiz buymuş telefon patlayana kadar kullancaz
Yok hocam ne kusuru estağfurullah.

Cihaz soft brick olursa stock ROM ile kurtarabiliriz lakin hard brick olursa anakart tamiri gerekir.
Anakartı oynanmış bir telefonun ne kadar performans vereceği az buçuk ortada.

Dediğiniz gibi bu stock ROM ileriki zamanlarda yavaşlamaz.
Samsung One UI arayüzünü kullanıyor ve
One UI insana Android kullandığını unutturuyor :)
O derece stabil ve hızlı.

Custom ROM olayına gelecek olursak;
Bazı Custom ROM'lar stock ROM'dan bile daha iyidir ama bir takım Custom ROM'lar ise berbatttırr.

Güvenlik konusunda ise Custom roma kesinlikle güvenmeyin bu konuda sizi çok üzer.
+ Bankacılık işlemlerini yapamazsınız. :(

Şahsen bana soracak olursanız önceki alıntımda da dediğim gibi eğer stock ROM'un performansı sizi az buçuk idare ederse Custom roma geçmeyin.
Yok ben illede Custom ROM kullanacağım derseniz yeni bir konu açın ve beni etiketleyin sonuna kadar size yardımcı olurum 😃

İyi sosyaller!

Reis yeni konu açtım bakar mısın?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı