duolingo01 Femtopat Katılım 27 Mart 2025 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #1 Merhaba. Benim Samsung Galaxy A20 model telefonum var ve artık güncelleme almadığından dolayı telefona ROM atmak istiyorum fakat nasıl yapacağım bilmiyorum. Birisi bana yardımcı olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2025
Merhaba. Benim Samsung Galaxy A20 model telefonum var ve artık güncelleme almadığından dolayı telefona ROM atmak istiyorum fakat nasıl yapacağım bilmiyorum. Birisi bana yardımcı olabilir mi?
hellyeahcuz Kilopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 193 Çözümler 1 Yer Çanakkale Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Vodafone Çözüm Ortağı Baz İstasyonu Teknisyeni 10 Haziran 2025 #2 YouTube'dan videolara bakarak kolayca yapabilirsin sadece doğru ROM dosyasını indir yeter. ROM dosyalarını sitelerden bulabilirsin. Artı 0 Eksi
YouTube'dan videolara bakarak kolayca yapabilirsin sadece doğru ROM dosyasını indir yeter. ROM dosyalarını sitelerden bulabilirsin.
KS KS duolingo01 Femtopat Katılım 27 Mart 2025 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #3 hellyeahcuz dedi: YouTube'dan videolara bakarak kolayca yapabilirsin sadece doğru ROM dosyasını indir yeter. ROM dosyalarını sitelerden bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunu gördüm fakat bu video 2 yıl önceymiş. İş görür mü? Artı 0 Eksi
hellyeahcuz dedi: YouTube'dan videolara bakarak kolayca yapabilirsin sadece doğru ROM dosyasını indir yeter. ROM dosyalarını sitelerden bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunu gördüm fakat bu video 2 yıl önceymiş. İş görür mü?