Bu fiyatlar ne hocam ya giriş seviyesi cihaza 6552 :/ geçen sene SE 2 4700 liraydı ekstra 1 yıl garanti ile 5400 liraya aldım.
Hocam A23 A22 diye gidiyordu çıkanlardan en iyisi A23'dü ve bugün A23 128 GB' modelini satın aldım 6-7 saattir elimde güzel kullanışlı şu an memnunum. Toplam 6.552, 00 TL, taksit ile ödeyeceğim.
Hocam One UI sürümü ney? Core mi?Hocam A23 A22 diye gidiyordu çıkanlardan en iyisi A23'dü ve bugün A23 128GB' modelini satın aldım 6-7 saattir elimde güzel kullanışlı şu an memnunum. Toplam 6.552,00 TL, Taksit ile ödeyeceğim.
TeşekkürlerArkadaşlar artık halk olarak paramız kalmadığı ve ihtiyaçlarımızı almamız çok zor olduğu için arkadaş böyle almak zorunda kalmış ve almış. Hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın.
Sağlam kazik yemişsin g.o
Hocam ağır kazık yemişsiniz.
Taksit ile aldım arkadaşlar belirtmiştim oradaSamsung Galaxy A23 64 GB | 4 GB RAM Cep Telefonu, Beyaz (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
Samsung Galaxy A23 64 GB | 4 GB RAM Cep Telefonu, Beyaz (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Hepsiburadada yapılıyor taksit ve çok daha uyguna geliyor.Teşekkürler
Taksit ile aldım arkadaşlar belirtmiştim orada
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.