Galaxy A23 şarj soketi ve ekrana denk kısmı ısınıyor

Daha fazla  
En son yaşanmasından anlatacağım, şu an saat 16.25 dün 18.00 civarı telefonumu şarjdan çektim o saatten beridir de şarja takmadım. O saatten beri iki kere telefonun Type-C girişi ve o kısma denk ekran kısmı ( en alt orta bezel ve onun biraz üstü ekran ) çok çok ısınıyor telefon 1-2 saatlik oyundan sonra bile o kadar ısınmıyor ama alt taraf durduk yere hiçbir şey yapmama rağmen ısınıyor. Herhangi bir su hasarı veya şarj alımında sorun yok adaptör olarak 33W orijinal Realme adaptör kullanıyorum telefonuma yetiyor diye yenisini almayı gerek bulmadım. Sorunum bu şekildedir.

Soket arızası gibi duruyor. Soketten önce bir çıkma bord denenip test edilir. Eğer sorun ortadan kalkarsa soketten çıkar ve soket yapılır. Çok maliyetli bir işlem değil.

Soket arızası gibi duruyor. Soketten önce bir çıkma bord denenip test edilir. Eğer sorun ortadan kalkarsa soketten çıkar ve soket yapılır. Çok maliyetli bir işlem değil.
Telefonumu bu yaz genel bir servise vereceğim ekranda çirkin çizikler ve titreşim motorunda sorun var diye. Yaza kadar beklesem herhangi bir sorun oluşturur mu? Açılmışken tüm sorunlar kökten hallolsun istiyorum ilk defa açılacak.

Fazla ısı yapıyorsa problem çıkartabilir. Beklemeni tavsiye etmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…