Galaxy A23'e başka ülkenin yazılımını yüklemek sorun çıkarır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar iyi Sosyaller. Benim Samsung A23 telefonum var. Yurtdışındaki A23'lere Android 14 güncellemesi geldi ama Android 14 daha Türkiye'deki A23'lere gelmedi. Eğer Odin programından Android 14 yurt dışı versiyonunu TR telefonuna indirsek telefonda herhangi bir sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar iyi Sosyaller. Benim Samsung A23 telefonum var. Yurtdışındaki A23'lere Android 14 güncellemesi geldi ama Android 14 daha Türkiye'deki A23'lere gelmedi. Eğer Odin programından Android 14 yurt dışı versiyonunu TR telefonuna indirsek telefonda herhangi bir sorun olur mu?

Yurt dışındakilere geldiyse Türkiye'ye de gelir. Atıyorum 1 ay beklemek yerine cihaza ROM vs. Atmaya değmez.

Arkadaşlar iyi sosyaller. Benim Samsung A23 telefonum var. Yurtdışındaki A23'lere Android 14 güncellemesi geldi ama Android 14 daha Türkiye'deki A23'lere gelmedi. Eğer Odin programından Android 14 yurt dışı versiyonunu TR telefonuna indirsek telefonda herhangi bir sorun olur mu?

Ben M33'e Avrupa sürümü kurdum 1 ay kullandım bir şey olmadı ancak çıktığında tekrar TR sürümünü kurmanı tavsiye ederim sonra garantiye bir şey olmasın.

Sorun çıkarmaz. Cihazı soft brick yaptığımda Fransa Stock ROM kurdum sorun çıkmadı. Benimki ikinci el. Seninki de garanti varsa Türkiye ROM kurmanı tavsiye ederiz.

Öyle güncelleme politikası mı olur? A23'ten kötü olan telefonlara A14'e yada A23'ten önce çıkan telefonlara S21'e veriyorlar ama A23'e vermiyorlar. Böyle bir şey mi olur? Ben her ne kadar Samsung'u sevsem, Samsung kullansam da, Samsung'u desteklesem de bana göre en başarılı telefon iPhone dur. Çünkü güncelleme konusunda iyi, bir telefonu 6 sene güncelleme alıyor, sadece üst segment yani amiral gemisi telefon üretiyor. Ama cidden gereksiz pahalı oldukları için mecbur Samsung kullanıyoruz. iPhone ucuz olsaydı iPhone kullanırdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı