Stock ROM yüklemek sorun çıkarır mı?

Atrk

Kilopat
Merhaba, Galaxy A70 telefonum kendini uçak modundan çıkaramadığından kaç telefoncuya gitsem de yazılımsal dedi. Stock ROM atmayı deneyeceğim, ama birkaç yerde Knox'un sorun çıkardığını duydum. Bu tarz sorunlar yaşar mıyım?

Merhaba, Galaxy A70 telefonum kendini uçak modundan çıkaramadığından kaç telefoncuya gitsem de yazılımsal dedi. Stock ROM atmayı deneyeceğim, ama birkaç yerde Knox'un sorun çıkardığını duydum. Bu tarz sorunlar yaşar mıyım?

ROM atmadın şu videoyu bir deneyin hocam belki çözer sıkıntınızı boşuna uğraşmamış olursunuz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ben zamanında A3 2017 model telefonumda denemiştim ROM atmayı Knox sayacı aktif hale gelmişti bende. Sonrasında cihaza root atarak Knox sayacının değeri ile oynamıştım Samsung'un bazı uygulamalarını kullanabilmek için. Yaşayacağınız sorun en fazla Samsung'un uygulamalarını kullanamamak olur. Bu türden bir sorunu da root attıktan sonra buildprop editör ile düzeltirsiniz. Root atmanın kötü yanı bazı bankacılık ve belirli uygulamaları root sebebi ile kullanamazsınız. Çözümü de Magisk ile root sebebi ile çalışmayan uygulanmalara root görünürlüğünü kapatma (root gizleme işlemi.) yapılarak çözülebilir. Yazılım ve donanımdan anlıyorsanız uğraşmanızı tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı