Galaxy A24 kilit deseni nasıl kaldırılır?

Kaan0971

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Asus Prime B550M-E WIFI / Ram: Adata XPG Spectrix D50 ROG 8GB 3600MHZ x2 / Ekran kartı: Asus Dual RTX 3070 / Güç kaynağı: Asus Tuf 750W Power Supply / Kasa: Asus Tuf GT301 / İşlemci: Ryzen 5 5600 / Depolama: WD 500 GB M.2 SSD / Monitör: Asus Tuf VG27A 27' 2K 165HZ
Cihazım Samsung Galaxy A24. kilit desenini unuttum ancak parmak izi ve yüz kilidi ile telefonu açabiliyorum. Kilit desenini devre dışı bırakmanın bir yolu var mı?

Parmak izi ve yüz kilidinin yanında şifre, parola ya da desen zorunlu.
Biyometrik güvenlik sisteminin yanında bunlardan biri zorunludur.
Ama ayarlardan kilidi değiştirebilirsiniz.

Son düzenleme:
Parmak izi ve yüz kilidinin yanında şifre, parola ya da desen zorunlu.
Biyometrik güvenlik sisteminin yanında bunlardan biri zorunludur.
Ama ayarlardan kilidi değiştirebilirsiniz.

Dediğinizi yaparak telefon kilidini açtım ancak bu desenden nasıl kurtulabilirim? Deseni kaldırmam için deseni soruyor ve hatırlamıyorum.

Dediğinizi yaparak telefon kilidini açtım ancak bu desenden nasıl kurtulabilirim? Deseni kaldırmam için deseni soruyor ve hatırlamıyorum.
Unlock dener misiniz? Unlock dedikten sonra tüm şifreleri silmesi gerekiyor. Parmak izi dahil ama sonradan yine eklersiniz.
Screenshot_20230811_141519_Chrome.jpg

Sol alttaki seçenek.

Unlock dener misiniz? Unlock dedikten sonra tüm şifreleri silmesi gerekiyor. Parmak izi dahil ama sonradan yine eklersiniz.
Eki Görüntüle 1898500
Sol alttaki seçenek.

Bunu yaptım pin belirlememi istedi ve belirlediğim pin ile telefonu açabildim ancak tek seferlik açabiliyorum telefonu tekrar kapatınca desen soruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı