Galaxy A3 Wi-Fi ile internete bağlanamama sorunu

DURSUNK

Hectopat
Daha fazla  
Telefonum internet paketiyle her şeye giriyor ama Wi-Fi'ye bağlandığımda sadece uygulama interneti açık oluyor. Misal Facebook, YouTube, Instagram, Whatsapp sıkıntısız. Gel gelelim tarayıcılardan internete girmiyor. VPN açıyorum o zaman tarayıcıdan her şeye giriyor. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Telefonum: Galaxy A3(16)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi tarayıcısı yerine Firefox gibi harici bir tarayıcıda durumu deneyin. Uygulama ve Android güncellemlerini de yükleyin.

Ayrıca farklı bir Wi-Fi ağında durumu kontrol edin. Sadece evinizdekinde mi yoksa her yerde mi aynı durum söz konusu. Sadece evinizde ise modemi resetleyin veya firmware güncellemesi gerçekleştirin. Ayrıca gerekli portların erişimini de kontrol edin.

Yanıtınız için teşekkürler.
1. Samsungun hem kendi tarayıcısından, hem de chrome dan girmeyi denedim olmuyor.
2. Telefonum gerekli son güncellemede. Play store' dan da güncellenmemiş uygulama bulamadım.
3. Farklı bir wifi ağı değil de şöyle söyliyeyim. Evde GM 5 Plus var onda da aynı sonuç oluyor. Wifi den bağlanınca uygulamalara giriyor, tarayıcı internetini girmiyor.
4. Sadece evimde söz konusu.
5. Modemi sıfırladım. Firmware güncellemesi yaptım.

BURAYA kadar sorun devam ediyor. AMA en son yazdığınız gerekli portların erişimi derken bunu nasıl yapacağım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı