Çözüldü Galaxy A30 Android 10 nasıl yüklenir?

• Konuyu başlatan Henss
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.146
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Henss

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime A520M-K
Ryzen 3 1200
8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM
Asus Expedition RX 470 4 GB
Aerocool VX Plus 400
Toshiba 1 TB HDD
Lexar 256 GB M.2 SSD
Merhaba. Cihazım yavaş olduğu için Android 11'den 10'a düşürmek istiyorum. Nasıl yapabilirim? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Cihazın kilitlenme durumu var mı? Bir yerde cihaz kilitlendi, brick oldu gibi bir yazı okumuştum. Ayrıca bu Android sürümü orijinal mi? Güvenilir mi?

Exynos işlemcilerde brick olmaz. Bunlar Samsung resmi yazılımlardır sertifikalıdır. Resmi olmasaydı cihaz kurmaz zaten hataya düşer.

Exynos işlemcilerde brick olmaz. Bunlar Samsung resmi yazılımlardır sertifikalıdır. Resmi olmasaydı cihaz kurmaz zaten hataya düşer.
Anladım. Teşekkürler. En kısa zamanda yapacağım. Ekstradan cihazı sıfırlamam lazım mı? Yoksa kendisi sıfırlanıyor mu?

Ayrıca data kablosunu nasıl bulabilirim?

Anladım. Teşekkürler. En kısa zamanda yapacağım. Ekstradan cihazı sıfırlamam lazım mı? Yoksa kendisi sıfırlanıyor mu?

Ayrıca data kablosunu nasıl bulabilirim?

Sıfırlanıyor.
Normal şarj kablosu işte.

Son düzenleme:
Anladım. Teşekkürler.

Son bir sorum var. Bu sayfadan hangi indirme butona basacağım? Fotoğraf atma şansınız var mı?

@Heribert Yavuz

1710083784745.png

İndirme tuşları burada.

Son düzenleme:
Teşekkürler.

@Heribert Yavuz Çok soru soruyorum. Kusuruma bakmayın. Ancak son birkaç sorum daha var. Her şeyi hazırladım. İşlemi yapmadan önce telefonu kapatacak mıyım? Bu işlemi yaparsam IMEI gider mi?

Hayır IMEI gitmez Samsung'larda gömülü. Kapatıp ses açma ile ses kısmaya aynı anda basılı tutarak bilgisayara takıcan o kadar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı