Samsung Galaxy A10 Android 10 nasıl yüklenir?

Ranchen

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI RX 5600 XT Mech OC | Ryzen 5 2600 | 16 GB 3200 MHZ | B450M-A Pro Max | Toshiba TR200 480 GB | XIGMATEK Beast | X-Power 650W 80+ | AOC 24G42E
Merhaba arkadaşlar, A10 telefon için Android 10 nasıl kurabilirim sıfır olarak? Bir de WhatsApp'ta hiçbir şey silinmeden tamamen nasıl tekrar aynı şekilde yeni kuruluma geçirebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, A10 telefon için Android 10 nasıl kurabilirim sıfır olarak? Bir de WhatsApp'ta hiçbir şey silinmeden tamamen nasıl tekrar aynı şekilde yeni kuruluma geçirebilirim?
O cihaz Android 11 güncellemesi aldı. Android 10'a geri dönmek mi istiyorsunuz?

Bunun yerine Custom ROM kur cihaz kendine gelsin. Android 10'a geri dönmeye çalışırken yine aynı uğraşı vereceksiniz zaten. O cihaz için offical crDroid Android 11, 12 ve 14 Custom ROM var:
@Heribert Yavuz Samsung A20'ye bu ROM'u kurmuştu yardımcı olur.

Tam olarak nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bankacılık uygulamaları çalışmıyor sanırım ve RAM kullanımı düşürmek istiyorum. Google uygulamalarını ne yapacağım bilmiyorum. Kurulumu zor mudur nasıl yapabilirim? Ayrıca yeni bir çekirdek kurmamında iyi olabileceği önerilmişti.

Onun için basit bir modül var. Custom ROM çok hafif olduğu için RAM kullanımı düşer. Kurulum işi senin Android 10'a düşürmek istemen ile aynı seviye zor değil. @Heribert Yavuz aktif olsun hepsini anlatır.
O zaman beklemem gerekecek :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı