E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 19 Aralık 2023 #1 OEM kilit açma açık ama olmadı. Ne yapmam lazım? @Umut Nas
Çözüm E E erme 19 Aralık 2023 Dilaver Çelimli dedi: Bootloader kilidini açmak telefonu daha güvensiz hale getirmiyor mu hocam? Genişletmek için tıkla... Getiriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video ile çözdüm.
Dilaver Çelimli dedi: Bootloader kilidini açmak telefonu daha güvensiz hale getirmiyor mu hocam? Genişletmek için tıkla... Getiriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video ile çözdüm.
D Dilaver Çelimli Centipat Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 56 19 Aralık 2023 #2 Bootloader kilidini açmak telefonu daha güvensiz hale getirmiyor mu hocam? Artı 0 Eksi
KS KS E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 19 Aralık 2023 #3 Dilaver Çelimli dedi: Bootloader kilidini açmak telefonu daha güvensiz hale getirmiyor mu hocam? Genişletmek için tıkla... Getiriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video ile çözdüm. Artı 0 Eksi Çözüm
Dilaver Çelimli dedi: Bootloader kilidini açmak telefonu daha güvensiz hale getirmiyor mu hocam? Genişletmek için tıkla... Getiriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video ile çözdüm.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.184 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 19 Aralık 2023 #4 Dilaver Çelimli dedi: Bootloader kilidini açmak telefonu daha güvensiz hale getirmiyor mu hocam? Genişletmek için tıkla... Evet ama güvenliğinden sen sorumlusun tabii ki de. Artı 0 Eksi
Dilaver Çelimli dedi: Bootloader kilidini açmak telefonu daha güvensiz hale getirmiyor mu hocam? Genişletmek için tıkla... Evet ama güvenliğinden sen sorumlusun tabii ki de.
D Dilaver Çelimli Centipat Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 56 19 Aralık 2023 #5 Heribert Yavuz dedi: Evet ama güvenliğinden sen sorumlusun tabii ki de. Genişletmek için tıkla... Ben anlamıyorum. Hem Android'de, hem iOS'ta güvenlik duvarı(firewall) uygulaması yok(Masaüstü bilgisayardaki gibi). Şifreleme(encryption) uygulaması yok. Android'de anti-virüs uygulamaları, sadece uygulamaları tarıyor. iOS'ta ise VPN ve gizlilik hizmeti sunuyor sadece. İster istemez internette arama yapıyoruz, bir sürü siteye girip çıkıyoruz. Güvenliği nasıl sağlayacağjz? Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: Evet ama güvenliğinden sen sorumlusun tabii ki de. Genişletmek için tıkla... Ben anlamıyorum. Hem Android'de, hem iOS'ta güvenlik duvarı(firewall) uygulaması yok(Masaüstü bilgisayardaki gibi). Şifreleme(encryption) uygulaması yok. Android'de anti-virüs uygulamaları, sadece uygulamaları tarıyor. iOS'ta ise VPN ve gizlilik hizmeti sunuyor sadece. İster istemez internette arama yapıyoruz, bir sürü siteye girip çıkıyoruz. Güvenliği nasıl sağlayacağjz?
Bilal Altunel Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #6 Avast yapıyor Artı 0 Eksi