Çözüldü Galaxy A30'a ROM atılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yaklaşık 6 saattir deniyorum bakmadığım video kalmamıştır stock ROM buldum, Samsung'un USB driver programını indirdim önceden cihazı hiç görmüyordu şimdi kulaklık olarak görüyor öneriniz varsa beklerim.
Telefonu ROM yükleme ekranında başlatıyorsunuz değil mi? Recovery ekranı ise görmez. İsmini hatırlamıyorum turkuaz renkli ekran recovery'nin tam tersi tuşuna basıp geçmen gerek. Ses açmaya basıyorsan kısma tuşuyla geçersin.

Stok ROM'u indirip içindeki img dosyalarını TWRP'den direk olarak flashlamayı dene hocam.

İmg dosyaları dediğiniz ZIP değil mi? Şu ana kadar çok fazla yükleme denedim ZIP hatası aldım hepsinden TWRP üzerinden yaptım.
Telefonu ROM yükleme ekranında başlatıyorsunuz değil mi? Recovery ekranı ise görmez. İsmini hatırlamıyorum turkuaz renkli ekran recovery'nin tam tersi tuşuna basıp geçmen gerek. Ses açmaya basıyorsan kısma tuşuyla geçersin.
Twrp olduğu için o ekranı göremiyorum

Sistem dosyaları dediğiniz kök dizini mi sildiniz?

Evet telefon Samsung ekranında kalıyor yeniden başlıyor Samsung ekranında kalıyor sürekli döngü şeklinde.

İmg dediğiniz FD5 uzantılı dosyalar mı ?

Hayır hocam direk olarak .img uzantılı.
Stok ROM içinde ap dosyasını ayıklayıp vendor, System ve boot dosyalarını almanız lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı