Direk adını değiştirsem olmaz mı Windows uzantı değiştirme özellği var.
Maalesef olmaz hocam.
Direk adını değiştirsem olmaz mı Windows uzantı değiştirme özellği var.
7zp ile hocam.
Ayikladiginiz dosyalar lz uzantılı olacaktır, onları şurdaki "lz to img" programı ile img dosyasına dönüştürün hocam.
MasterRei'nin Drive arşivi - Google Drive
drive.google.com
Mesajınızı görmedim eski haline getirip program ile deniyeceğimMaalesef olmaz hocam.
Lz dosyalarını tutup lz4.exe üzerine sürükleyin hocam ardından klasörde img dosyaları belirecektir.
LZ4 uzantılı dosyaları silebilir miyim imgler hazır.
Usb ile atıyorum umarım çalışır eski telefonum Arabada Android auto için kullancağım youtube netflix vb programlar ekran yansıtmak içinEvet hocam, onlar ile işiniz kalmadı.
System.img, vendor.img ve boot.img dosyalarını cihazınıza atın ve yükleme ekranından "imaj yükle" seçeneği ile dosyaları doğru yerlere yükleyin hocam.
Evet hocam, onlar ile işiniz kalmadı.
System.img, vendor.img ve boot.img dosyalarını cihazınıza atın ve yükleme ekranından "imaj yükle" seçeneği ile dosyaları doğru yerlere yükleyin hocam.
USB ile atıyorum umarım çalışır eski telefonum arabada Android Auto için kullancağım YouTube Netflix vb programlar ekran yansıtmak için.
Eki Görüntüle 1366793
Böyle bir hata alıyorum usbimde yaklaşık 10 GB yer var.
Rufus ile düzelttimUsb ile atıyorum umarım çalışır eski telefonum Arabada Android auto için kullancağım youtube netflix vb programlar ekran yansıtmak için
Eki Görüntüle 1366793
Böyle bir hata alıyorum Usbimde yaklaşık 10 gb yer var
Rufus ile yaptım ama fat formatına geçtiUSB dosyası fat formatında sanırım.
exFAT ile USB'yi biçimlendirip öyle deneyin.
NTFS olarak biçimlendirme yaparsanız TWRP tarafından diskiniz okunmayacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.