5 564300 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 3.136 Çözümler 1 1 Eylül 2022 #11 Chitoge Kirisaki dedi: Olabilir ama sana uzun şarj suresi vaadi vermiyorlar . Genişletmek için tıkla... Aynen ben S20 FE ile 4 saat alıyorum her güncellemede daha kötü oluyor düzgün pil optimizasyonu yok.
Chitoge Kirisaki dedi: Olabilir ama sana uzun şarj suresi vaadi vermiyorlar . Genişletmek için tıkla... Aynen ben S20 FE ile 4 saat alıyorum her güncellemede daha kötü oluyor düzgün pil optimizasyonu yok.
Windows Adam Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 2.637 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #12 Bu uygulamayı yükleyip gerekli ADB yetkilerini verirseniz gerçekten güzel pil tasarrufu sağlıyor. Battery Guru: Battery Health - Apps on Google Play Monitor battery voltage, electric current, temperature and much more play.google.com
Bu uygulamayı yükleyip gerekli ADB yetkilerini verirseniz gerçekten güzel pil tasarrufu sağlıyor. Battery Guru: Battery Health - Apps on Google Play Monitor battery voltage, electric current, temperature and much more play.google.com