Elektronik Galaxy A34 9.499 TL

Yanlış hesaplamadıysam telefon kapalı durumdayken %70 şarja 45 dakikada geldi. Normalde %100'e 90 dakikada geliyor diye biliyorum. Düşündüğümden daha hızlı şarj oluyor. Telefon kapalı diye mi acaba ?

Olabilir. Genel olarak memnunmusun nasıl telefon
Ön kamerası hariç çok memnunum. Özellikle dış görünüşü baya hoşuma gitti. Genshin impact indirip denedin en yüksek ayarlarda 45fps'te yağ gibi akıyor. Arayüz güzel, alışmaya çalışıyorum. Ekrandaki karartma özelliğini sevdim. Onu açmayınca gözüm yoruluyor. Onun dışında teknik anlamda çok iyi cihaz ama günlük kullanımda Xiaomi Mi A3(4GB Ram) cihazımdan sosyal medya ve webde gezinme açısından bana günlük kullanımda büyük bir fark yaratmadı. Tabii Genshin oyna desen indirecek alanım bile yok :) Kısacası şu an için gayet memnunum. Bence vergisiz alınabilecek en iyi telefon. Vergi indiriminden yararlanmasaydım bile bu bütçede A34'ü tercih ederdim. Tercihimi değiştirmem için 13-14k civarına çıkmam gerekirdi. Veya ikinci el kaçak xiaomi cihazlara bakardım.

50 dakikada %80'e gelmesi zaten normalmiş. Diğer telefonları bilmiyorum ama bence çok iyi. 23.15'de takmıştım şu an saat 00.28 ve batarya %96'da. Acil işiniz varsa 30 dakikada siz hazırlanana kadar %50'ye gelir en az. Bu da oyun oynamayıp web gezintisi ve günlük işler için bütün bir günü geçirmenize rahatlıkla yeter. 25w düşük gibi duruyor ama yine de fena değil.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-11-16-00-21-39-297_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-11-16-00-21-39-297_com.android.chrome.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_2023-11-16-00-25-41-405_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-11-16-00-25-41-405_com.android.chrome.jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
Ön kamerası hariç çok memnunum. Özellikle dış görünüşü baya hoşuma gitti. Ama 2 gündür kullanıyorum cihaza sim kart bile takmadım. Bence vergisiz alınabilecek en iyi telefon. Vergi indiriminden yararlanmasaydım bile bu bütçede A34'ü tercih ederdim. Tercihimi değiştirmem için 13-14k civarına çıkmam gerekirdi. Veya ikinci el kaçak xiaomi cihazlara bakardım.

50 dakikada %80'e gelmesi zaten normalmiş. Diğer telefonları bilmiyorum ama bence çok iyi. 23.15'de takmıştım şu an saat 00.28 ve batarya %96'da. Acil işiniz varsa 30 dakikada siz hazırlanana kadar %50'ye gelir en az. Bu da oyun oynamayıp web gezintisi ve günlük işler için bütün bir günü geçirmenize rahatlıkla yeter. 25w düşük gibi duruyor ama yine de fena değil.
Hayırlı olsun bende aldım gelmesini bekliyorum kutuyu açıp açmamam konusunda emin değilim 120 Hz muhabbeti de çok iyi olmuş

Hayırlı olsun bende aldım gelmesini bekliyorum kutuyu açıp açmamam konusunda emin değilim 120 Hz muhabbeti de çok iyi olmuş
Açabilirsin bir şey olmaz. İade alıyorlar diye biliyorum açsan bile ama imei de de yardımcı olacaklar ondan eminim sorun çıkacağını sanmıyorum. Size de hayırlı olsun.

Şu telefon stoğa tekrar girse de alsak valla bir daha inmezse çok üzülürüm.
İner ya. Ben hiç inmeyecek diye M34 siparişi vermiştim de iptal edip hemen aldım. 10 gün boyunca sabahtan akşama kadar burada yazışıp indirimi bekledik. Bir kere indiyse yine iner diye düşünüyorum.

Açabilirsin bir şey olmaz. İade alıyorlar diye biliyorum açsan bile ama imei de de yardımcı olacaklar ondan eminim sorun çıkacağını sanmıyorum. Size de hayırlı olsun.

İner ya. Ben hiç inmeyecek diye M34 siparişi vermiştim de iptal edip hemen aldım. 10 gün boyunca sabahtan akşama kadar burada yazışıp indirimi bekledik. Bir kere indiyse yine iner diye düşünüyorum.
Evet bana da o koyuyo biraz o kadar bekledikten sonra alamamak.

Açınca sıkıntısız iade olayı var mı ? Bir projektör alacaktım amazondan fakat garanti kapsamına girmeyen küçük bir odak sıkıntısı yaşayanlar var iade olmaz diye almamıştım. Oluyorsa denemek için alabilirim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı