Galaxy A34 vs A54

Arkadaşlar merhaba, kuzenim için telefon almayı düşünüyorum bu iki telefon arasında kaldım. Aralarında fiyat farkına değecek özellikler var mıdır? Bir sorunu vb. var mı? Fotoğraf çekimi konusunda nasıldır? Teşekkürler.

Kuzenin küçük ve oyun oynayacak ise A34 tercih etmelisin A54'e göre daha iyi FPS veriyor oyunlarda buna örnek verirse A34 PUBG de 60FPS veriyor ama A54 30FPS veriyor A34 bütçe açısından daha iyi olacak bende geçen hafta aldım bu telefonu gayet memnunum.

Bu iki cihaz dururken asla A54 alınmaz.

Konu ile alakasız ama sen hangi telefonu kullanıyorsun?

Kuzenin küçük ve oyun oynayacak ise A34 tercih etmelisin A54'e göre daha iyi FPS veriyor oyunlarda buna örnek verirse A34 PUBG de 60FPS veriyor ama A54 30FPS veriyor A34 bütçe açısından daha iyi olacak bende geçen hafta aldım bu telefonu gayet memnunum.
A34'ü seçtik, öneriniz için teşekkürler. Oyun oynamayı seviyor. Elinden zorla aldım biraz kurcukladım :p hakikaten ortalama bir telefona göre hızlı. Anlamadığım şey şu: A54 bir üst versiyon olmasına rağmen neden hız konusunda A34'ün gerisinde kalıyor? İnsanlar ne için daha fazla para ödüyor? Gerçekten bilmediğim için soruyorum: A54'ün her anlamda A34'ten ileride olması gerekmiyor mu? Biraz önce karşılaştırma videolarına baktım ve fotoğraf anlamında da çok büyük farklar yok. Hatta bazı karelerde A34 daha iyi diyebilirim. Nasıl iş anlayamadım açıkçası...

Hayırlı olsun bende araştırma sonucunda A34 aldım. Şuan için gayet memnunum. 7 yıllık iphone se macerasından sonra geçtiğim için ekran ses gayet iyi geliyor bana :)

Hayırlı olsun bende araştırma sonucunda A34 aldım. Şuan için gayet memnunum. 7 yıllık iphone se macerasından sonra geçtiğim için ekran ses gayet iyi geliyor bana :)
Teşekkür ederiz. Ekran tartışılmaz zaten. Super AMOLED 120Hz olması hakikaten çok önemli bir detay. Ekranın kalitesini elinize aldığınızda hemen anlıyorsunuz. O kadar ses o aletin neresinden çıkıyor onu ben de anlayamadım. Ne yalan söyleyeyim, Apple'dan Samsung'a geçmeyi düşündüm. :D

A52 kullanıyordum yeni telefon almam gerektiği için A54 tercih ettim 256 GB versiyon 11.959 liraya geldi. A52 SD işlemci kullanırken A54 ise Exynos kullanıyor arada nm farkı olmasına rağmen bana Exynos daha çok ısınıyor gibi geldi. Stabile konusunda şu an bir sorun yaşamadım genel olarak memnunum. 2 günlük kullanım bakalım uzun vadeli nasıl olacak göreceğiz.
S20 FE artık alınmaz. Zaten batarya olarak çok yetersiz 120 Hz destekliyor ancak priz başında gezersin. Kullanamadığın özelliğe para vermek oluyor.

Son düzenleme:
A34'ü seçtik, öneriniz için teşekkürler. Oyun oynamayı seviyor. Elinden zorla aldım biraz kurcukladım :p hakikaten ortalama bir telefona göre hızlı. Anlamadığım şey şu: A54 bir üst versiyon olmasına rağmen neden hız konusunda A34'ün gerisinde kalıyor? İnsanlar ne için daha fazla para ödüyor? Gerçekten bilmediğim için soruyorum: A54'ün her anlamda A34'ten ileride olması gerekmiyor mu? Biraz önce karşılaştırma videolarına baktım ve fotoğraf anlamında da çok büyük farklar yok. Hatta bazı karelerde A34 daha iyi diyebilirim. Nasıl iş anlayamadım açıkçası...

Rica ederim biraz geç görüyorum kusura bakmayın A54'ün düşük FPS değerleri vermesinin nedeni işlemci farklılığından kaynaklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı