Galaxy A34 vs A54

Rixev

Hectopat
Merhaba öncelikle. Alacağım telefonda oyunları ortalama oynayacağım. PC olduğu için daha çok Instagram ve WhatsApp gibi uygulamalara gireceğim fakat A34 işlemci hızı A54'ten daha iyi. Güncellemelerle birlikte GHz yükselir mi bir fikrim yok. Telefonla alakalı yorumlarınızı alabilir miyim? Max limitim onlara yetiyor. S21 FE alacaktım fakat fiyatı şu an 17.000 TL bandında. Sizce A34 mü, A54 mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
A54 ama A serisi tavsiye etmem. Bütçe arttırıp S21 FE almak ya da düşürüp S20 FE almak daha iyi fikir olabilir.

Merhaba öncelikle. Alacağım telefonda oyunları ortalama oynayacağım. PC olduğu için daha çok Instagram ve WhatsApp gibi uygulamalara gireceğim fakat A34 işlemci hızı A54'ten daha iyi. Güncellemelerle birlikte GHz yükselir mi bir fikrim yok. Telefonla alakalı yorumlarınızı alabilir miyim? Max limitim onlara yetiyor. S21 FE alacaktım fakat fiyatı şu an 17.000 TL bandında. Sizce A34 mü, A54 mü?
İşlemci olarak A34 daha iyi. Kamera olarak ise ikisi de neredeyse aynı performansı veriyor. Ama bence bütçeyi zorlayıp S21 FE ya da düz S21 alman daha mantıklı olacaktır.

hocam batarya konusunu düşündüğümüzde yine de S sersinde mi kalmalıyız? j7 Prime'dan geçeceğim zaten çağ atlamış olacağım ancak kararsız kaldım.
Ben kesinlikle A serisine düşmezdim. Galaxy A5'ten geçtim ben S20 FE'ye 3-4 defa A72'de deneyimledim. Bir dahada A serisinden bir cihaz alacağımı hiç sanmıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı