Galaxy A36 nasıl bir telefon?

Bilmyrm

Zeptopat
Kardeşimin telefonu (Galaxy A5 2016) bozulduğu için telefon arayışındayım. Anneme yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Kullandığı A34'ü kardeşime verecek ama hangi telefonu alacağım da kararsız kaldım.
A36 ya da A56 arasındayım. A56'nın gri ve siyah rengi dışında bulamadım, A36 da içime sinmedi. Dimensity 1080 ile Snapdragon 6 Gen 3 arasında çok bir gelişme de göremiyorum.
Telefonu internetten alamam internette taksitli bulamadım. MediaMarkt Teknosa'da vs diğer yollardan taksitli vs oluyor, oradan alabilirim.

Kardeşimin telefonu (Galaxy A5 2016) bozulduğu için telefon arayışındayım. Anneme yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Kullandığı A34'ü kardeşime verecek ama hangi telefonu alacağım da kararsız kaldım.
A36 ya da A56 arasındayım. A56'nın gri ve siyah rengi dışında bulamadım, A36 da içime sinmedi. Dimensity 1080 ile Snapdragon 6 gen 3 arasında çok bir gelişme de göremiyorum.
Telefonu internetten alamam internette taksitli bulamadım. MediaMarkt Teknosa'da vs diğer yollardan taksitli vs oluyor, oradan alabilirim.

A56 veya Xiaomi tarafina bakabilirsin, kardeşin kaç yaşında biraz daha para ekleyebiliyorsaniz ekleyin çocuk eli yüzü düzgün bir telefon kullansın.

A36 ya da A56 arasındayım. A56'nın gri ve siyah rengi dışında bulamadım, A36 da içime sinmedi. Dimensity 1080 ile Snapdragon 6 gen 3 arasında çok bir gelişme de göremiyorum.

Alışveriş kredisi veya ticari kredi kartınız varsa internet üzerinden de taksitli alabilirsiniz.

A56 veya Xiaomi tarafina bakabilirsin, kardeşin kaç yaşında biraz daha para ekleyebiliyorsaniz ekleyin çocuk eli yüzü düzgün bir telefon kullansın.

11 yaşında, normalde telefon almak ya da vermek gibi bir niyetimiz yoktu anneme A34 alınca A5 2016 boşa düştü biz de ses etmedik (sonuçta YT bile açmayacak hâlde) 2,5 yıldır onunla uğraşıyordu zaten tableti var ama SIM kartı alınca haliyle telefona ihtiyaç duyuyor okuldan da konuştuğu arkadaşları oluyordu SIM A5'e takılıydı iş görüyordu ama emekliye ayrılınca biz de annemin A34'ünü ona verelim anneme yenisini alalım diye düşündük.
Ama A36 ve A56 arasında kaldım.
Samsung şart.

Alışveriş kredisi veya ticari kredi kartınız varsa internet üzerinden de taksitli alabilirsiniz.

Ticari kredi kartı yok alışveriş kredisinin faiziyle de mağazadaki fiyattan pahalı oluyor en azından fiziksel mağazalarda taksitlendirmenin yolları var.

Paranız A56'ya çıkışıyorsa almanızda bir sakınca göremiyorum açıkçası. A36'yı kullanan kişilerden duyduğum kadarıyla o kadar da kotü bir telefon değil ayrıca. İş görecektir uzun süre.

A56'nın rengi hoşuna gitmiyor koyu renk sevmez ama benim de A56 alasım var açıkçası ama bilmiyorum telefonu gösterdiğimde bu ne böyle kamerayı yapıştırmışlar gibi demişti bunu pek önemsemdim alternatifi yok çünkü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı