Custom ROM Galaxy A5 2015 A500H LineageOS kurarken hata veriyor

ertan21973

Centipat
Daha fazla  
J5 2015. muhtemelen ben yanlış biçimde kuruyorum ya da LineageOS'ta bir terslik var. ARM64'te hata aldı ZIP'i yüklerken.

Hocam, benim Galaxy A5 2015 A500H cihazım var. Lineage kurarken hata veriyor, yardımcı olur musunuz? Nasıl kurdunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl bir hata veriyor hocam? TWRP'de error 7 vs. mi veriyor. Eğer error 7 veriyorsa ve ROM'un cihaza uyumlu olduğundan eminseniz TWRP sürümünü düşünmenizi öneririm 3 ve üstü olan TWRP'lerde ROM'u kurmaya çalışınca bende hata alıp kuramamistim ayni telefon bende de var. Ancak TWRP sürümünü dusurunce kurabilmistim. Resurrection Remix Android 7 ROM kurabilmistim bu yöntemle.

Son düzenleme:
Nasıl bir hata veriyor hocam? TWRP'de error 7 vs. mi veriyor. Eğer error 7 veriyorsa ve ROM'un cihaza uyumlu olduğundan eminseniz TWRP sürümünü düşünmenizi öneririm 3 ve üstü olan TWRP'lerde ROM'u kurmaya çalışınca bende hata alıp kuramamistim ayni telefon bende de var. Ancak TWRP sürümünü dusurunce kurabilmistim. Resurrection Remix Android 7 ROM kurabilmistim bu yöntemle.

Hocam geç cevaplıyorum özür ama error 7 hatası veriyordu TWRP 2 sürümlerinde. 5 ve 3 sürümlerinde de veriyordu.

Hocam o telefon cidden cok uğraşlı bır telefon ben o telefonu en sorunsuz şekilde rr remix Android 7 ROM'unda kullanıyorum TWRP 2 ile flashlanmıştı. Slimrom diye bir ROM da var ama acayip boş. Rr remix özelleştirilebiliyor. GApps kurmayın cidden yüke biniyor telefon.

Hocam o telefon cidden cok uğraşlı bır telefon ben o telefonu en sorunsuz şekilde rr remix Android 7 ROM'unda kullanıyorum TWRP 2 ile flashlanmıştı. Slimrom diye bir ROM da var ama acayip boş. Rr remix özelleştirilebiliyor. GApps kurmayın cidden yüke biniyor telefon.

Hocam Remix OS denedim kasıyordu ve Play Store kuramadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam en güzel ROM telefon için rr zaten. GApps kurmayın telefona çok kastırır. Zaten 10 yıllık telefon ana telefonunuz değilse çok büyük şeyler yapamazsınız yani gene. Mesela ben o telefona normal Instagram YouTube yerine newpipe ve oyun olarak da NFS Most Wanted yükledim Asphalt 7 de yüklenebilir gayet kasmadan oynatır o oyunları. Play Store yerine Aurora Store deneyin internet tarayıcısı olarak VIA kullanın. Onun dışında F droid ile GApps gerektirmeyen açık kaynaklı uygulamalar bulabilirsiniz mesela PDF okuyucu gibi basit uygulamaları Aurora Store, Play Store'den uygulamaları indirdiğinden genellikle GApps gerektiren uygulamalar oluyor ancak fdroid ile GApps gerektirmeyen uygulamaları rahatlıkla kullanabilirsiniz. Günlük işlerde işe yarar bir ROM WhatsApp hala yüklenebiliyor. Ve hocam o ROM hiç kasmıyor GApps yüklenmediği sürece yani hala çoğu iş için uygun. Rr ROM'u dışında slimroms diye bir ROM daha var o daha hafif Rr'den en sade olanı. Gene Android 7 sürümü. Android 10 filan da var ama cidden sorunlu hepsi. En iyi ROM bu telefon için slimroms ama biraz daha özelleştirme yapmak istiyorsanız rr çok daha iyi bir seçenek kendi içinde debloater gömülü. Sonuç olarak bence sizin için en iyi seçenek slimroms ve baştaki dediklerimi de uygularsanız günlük olarak kullanılabilir bir telefon oluyor. kurmak isterseniz diye slimroms'un indirme linki:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı