Galaxy A5 odaklanma sorunu

Emrecan54

Kilopat
Yer
Sakarya
Galaxy A5 telefonumun kamerasında dün fark ettiğim odaklanma sorunu var. Otomatik ya da manuel olarak odak almıyor. Arada bir alsa da genelde kamerayı açtığımda odak almıyor. Bunun sebebi ne olabilir ? Ne yapmalıyım ?

Galaxy A5 telefonumun kamerasında dün fark ettiğim odaklanma sorunu var. Otomatik ya da manuel olarak odak almıyor. Arada bir alsa da genelde kamerayı açtığımda odak almıyor. Bunun sebebi ne olabilir ? Ne yapmalıyım ?
Kimsenin bir fikri yok mu ? Yardımcı olun lütfen.

Benimde başıma bu gelmişti. Açıkcası bu büyük ihtimal yazılımsal bir hatta idir. Çünkü Samsung da özel ara yüz kullanıyor. Ben garantiye vermiş idim. Telefon geldiğinde. "Donanımsal hata bulunamamıştır. Yazılım güncellemesi yapılmışdır. Hattalar düzeltilmiştir" diyordu. En iyisi sen garantiye ver.

Benimde başıma bu gelmişti. Açıkcası bu büyük ihtimal yazılımsal bir hatta idir. Çünkü Samsung da özel ara yüz kullanıyor. Ben garantiye vermiş idim. Telefon geldiğinde. "Donanımsal hata bulunamamıştır. Yazılım güncellemesi yapılmışdır. Hattalar düzeltilmiştir" diyordu. En iyisi sen garantiye ver.
Ne kadar süre sonra telefonu teslim etmişlerdi ? Yani garanti ne kadar sürede tamir edip geri yollar ?

1 hafta 1 gündü galiba ama İstanbul da servis vardı. Samsungun hemen hemen heryerde servisi var. Senin şehrinde de varsa en fazla 3-4 gün sürer diye düşünüyorum. Ama donanımsal hatada olabilir. Ama büyük ihtimal yazılımsaldır. Tabi servis kalitesi değişebilir. Onu bilemem. En kötü ihtimal ile garanti 20 iş günü içinde vermeli veya sıfır vermeli.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı