Rog Bazooka
Megapat
Daha fazla
Hocam şu vakite kadar 3 4 tane One UI ROM denedim(fresh4 spideros 1.7 1.9 New chapter) hiçbirinden randıman alamadım birkaç modül yükledikten sonra kasma donmaya başlıyor illaki. Stock ROM'a istesem de bootloader kilidini kapatamıyorum Galaxy Watch6 ve Buds3 ten dolayı. Bootloader kilidini kapatmazsam WhatsApp resmi değil hatası veriyor(nasıl oluyorsa bazen çalışıyor tam çözemedim). Şu zamana kullandığınız en stabil ROM hangisi? Telefonu upgrade edeceğim zaten birkaç ay idare etsin yeter.
Az önce fresh 4 kurdum önceden güvenilmiş cihaz dedi direkt giriş yaptı WhatsApp cidden çok saçma bir durum. Stock ROM da sadece benim numaramda giriş yapmıyor diğer aile üyelerinin telefon numarası oluyor. Gene fresh 4 ten devam ya 6 çıkana kadar.
Modülleri recoveryden değil, magisk/ksu uygulamalarının içinden flashlaman gerek.
SpiderOS 1.9 Fresh'ten daha iyi ama 2 tane çalışmayan özelliği bir tane de görüntüsel bozukluğu var. Sorunları yüz tanıma ve smartview görüntüsel hatası ise telefon kapalı iken şarja taktığında şarj animasyonu hatalı gözüküyor ama şarj olmaya devam ediyor.
KSU'nun sitesindeki yönergeler kendin için sıfırdan KSU kernel yapman için. Bizim cihazımız için hazırda var zaten. Kernelleri hep aynı şekilde recovery üzerinden flashlıyorsun.
Az önce fresh 4 kurdum önceden güvenilmiş cihaz dedi direkt giriş yaptı WhatsApp cidden çok saçma bir durum. Stock ROM da sadece benim numaramda giriş yapmıyor diğer aile üyelerinin telefon numarası oluyor. Gene fresh 4 ten devam ya 6 çıkana kadar.
Son düzenleme: